• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venger: Možda je i trema...

Autor mondo.rs

Menadžer Arsenala ne zna zašto je njegov tim podbacio u derbiju protiv Mančester junajteda, ali je itekako zadovoljan osvojenim bodom.

Nastavlja se čekanje navijača Arsenala na prvu premijerligašku pobedu na Old Trafordu nakon 2006. godine!

Iako su "tobdžije" pokazale mnogo više od Mančester junajteda u dosadašnjem toku sezone, u subotu popodne do izjednačujućeg gola u 89. minutu nisu imale nijedan udarac u okvir.

"Naši pasovi nisu bili dovoljno brzi, nismo bili prodorni, a u završnici meča smo imali veliki posed lopte, ali nismo stvarali šanse. Ne znam zbog čega smo bili tako nedorečeni, ali makar smo uspeli da izjednačimo", izjavio je Arsen Venger.

On je odao priznanje igračima koji su ušli u igru sa klupe. Okslejd-Čemberlen je odlično prošao po desnom boku i još bolje centrirao, a Žiru postavio konačan rezultat - 1:1.

"Kada gubite 1:0 dva minuta pre kraja i ne izgubite, morate biti zadovoljni. Pokazali smo čvrstinu. Želimo da u isto vreme igramo lepršavo i čvrsto, a danas smo bili samo čvrsti".

Upitan da li njegov tim ima mentalnu blokadu kada gostuje na Old Trafordu, francuski stručnjak je odgovorio da ni to nije isključeno.

"Zanimljivo je da me to pitate, jer sam se i sam to pitao za vreme utakmice. Iskreno, teško je reći. Mogu samo da primetim da bismo prošle sezone verovatno doživeli poraz u ovakvoj utakmici, sada smo ga izbegli. To znači da smo postali bolji tim".

Arsenal je bez poraza u Premijer ligi još od prvog kola i duela sa Liverpulom na domaćem terenu. Na drugoj strani, Junajted je zabeležio treći uzastopni remi na Old Trafordu u prvenstvenim mečevima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC