• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ranijeri: Kriv sam, ali i razočaran

Autor mondo.rs

"Dao sam šansu igračima koji me pitaju zašto ne igraju u Premijer ligi. I pogrešio sam", izjavio je trener Lestera posle debakla protiv Porta.

Poraz Lestera od Porta (0:5) u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona najubedljiviji je koji je neki engleski klub doživeo u elitnom takmičenju.

"Petarda", međutim, nije uticala na plasman "lisica" u osminu finala, jer je prvo mesto već bilo obezbeđeno, ali je trener Klaudio Ranijeri bio razočaran posle utakmice.

"Ja sam odlučio da promenim tim, tako da je rezultat moja krivica. Igrači su propustili veliku priliku da se prikažu u najboljem svetlu i pokažu mi da zaslužuju veću minutažu u Premijer ligi", izjavio je Italijan.

Stručnjak koji je prošle sezone, mimo svih očekivanja, doveo Lester do prvog mesta u prvenstvu Engleske, za utakmicu sa Portom je promenio čak 10 igrača u odnosu na tim koji je najčešće igrao u prethodnim utakmicama.

"Ne žalim, jer sam želeo svim igračima da pružim šansu, ali jesam razočaran njihovom reakcijom. Da nam je bila potrebna pobeda ili remi, sigurno da bi igrali standardni prvotimci. Ovako, kada smo imali obezbeđeno prvo mesto u grupi, a za vikend nas čeka duel sa Mančester sitijem, odlučio sam da dam šansu igračima koji me pitaju zašto ne igraju u Premijer ligi i misle da mogu da preokrenu situaciju u kojoj se nalazimo u prvenstvu. Pogrešio sam. Kriv sam zbog ubedljivog poraza, a oni su propustili priliku da se dokažu", zaključio je Ranijeri.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC