• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Ako poligraf potvrdi, napuštam fudbal!

Autor mondo.rs

Trener Vojvodine tvrdi da je sudija Bojan Nikolić uneo u zapisnik u Ivanjici ono što on nije izgovorio. "Boli me nepravda koja mi je naneta i zato sam spreman da se do kraja borim protiv onih koji me blate", rekao je Lalatović.

 Lalatović: Ako poligraf potvrdi, napuštam fudbal! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Nenad Lalatović udaljen je sa klupe na meču Javora i Vojvodine u 20. kolu Superlige, ali trener novosadskog kluba tvrdi da ono što je sudija Bojan Nikolić uneo u zapisnik sa te utakmice ne odgovora istini.

Lalatović je veoma ljut zbog zapisnika, tvrdi da nije psovao, kako je arbitar iz Kragujevca zapisao i spreman je da ide i na poligraf kako bi se utvrdila istina.

"Ono što je povodom mog isključenja u zapisniku naveo sudija Bojan Nikolić iz Kragujevca doživljavam kao brutalan atak na moju ličnost. To je skandal u njegovoj režiji i nečuvena sramota koju mi je priredio. Sudija tvrdi da sam mu prilikom izlaska s terena uputio ružne reči!? Kunem se svim na svetu da ništa od toga nije istina, Nikolić je sve izmislio", izjavio je za "Sportski žurnal" Lalatović.

"Očigledno da na taj način želi da opravda svoj postupak, a pri tome mene javno diskredituje. To mu neću dozvoliti. Spreman sam da se borim kako bih zaštitio sebe od samovolje čoveka koji izmišlja pravdajući sebe i lažnim optužbama kalja mene", dodao je trener Vojvodine.

Lalatović je detaljno opisao šta se dogodilo u 85. minutu meča u Ivanjici.

"Reagovao sam tražeći od Nikolića da ne toleriše domaćinima odugovlačenje sa vraćanjem lopte u igru. Zbog toga sam kažnjen. Začuđen zbog bezrazložnog isključenja, samo sam se prekrstio i otišao u svlačionicu. Sudija je u zapisniku naveo da sam reagovao vulgarno i uputio psovke na njegov račun?! To je teška neistina! Ceo događaj registrovale su televizijske kamere, pa neka se pregleda snimak. Ima još svedoka, to se odigralo u neposrednoj blizini delagata i kontrolora. Sve su mogli da čuju, pa neka posvedoče. Tvrdim da sam oklevetan!", naveo je Lalatović.

On je spreman da ide i na poligraf.

"Ne dam na sebe i tražim Nikolić i ja budemo ispitani na poligrafu. Ako se tom prilikom ispostavi da je Nikolićeva verzija istinita, zahtevaću da doživotno budem odstranjen iz srpskog fudbala", rekao je trener Vojvodine koja je u Ivanjici poražena rezultatom 1:2.

Mladi trener je posle meča Vojvodina - Rad u 8. kolu izrazio nezadovoljstvo suđenjem Bojana Nikolića zbog čega je bio kažnjen zabranom vođenja ekipe na jednom meču i novčano 300.000 dinara, a, kako tvrdi, od prijatelja iz Kragujevca gde je nekada igrao, čuo je da će ga sudija prvi put kad bude imao priliku isključiti, zbog čega je posebno vodio računa o ponašanju na meču u Ivanjici.

"Nikolić je dočekao da ispuni pretnju i osvetio mi se udaljavajući me sa klupe i još je izmislio da sam ga psovao. To je laž. Kad pogrešim, prihvatam da snosim zaslužene posledice, ali ovo je montirana neistina koja me duboko pogađa kao čoveka. Boli me nepravda koja mi je naneta i zato sam spreman da se do kraja borim protiv onih koji me blate", rekao je Lalatović.

Trener Vojvodine očekuje reakciju i iz vrha Fudbalskog saveza Srbije.

"Javno molim predsednika FS Srbije Slavišu Kokezu, kojeg znam kao poštenog čoveka i borca za istinu, da se uključi i pomogne oko angažovanja nadležnih istražnih organa, ako treba i policije. Ponaljam, tražim da Nikolić i ja budemo ispitani na detektoru laži, da se sve raščisti i nepobitno ustanovi šta je istina", istakao je Nenad Lalatović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC