• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iz Vojvodine pisali gradonačelniku...

Autor mondo.rs

Direktor Omladinske škole i sekretar stručnog štaba zamolili gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića da okupi predstavnike kluba i sa njima razgovara povodom novonastale situacije.

 Iz Vojvodine pisali gradonačelniku... Izvor: MN PRESS

Burni dani u Vojvodini.

U toku prethodne nedelje, novosadski superligaš ostao je bez kompletnog Upravnog odbora i sponzora, pošto su klub napustili predsednik Vojislav Gajić i "prvi čovek" Poslovnog tima Dragoljub Zbiljić nakon što nije prošao njihov predlog Statuta, da bi revoltiran novonastalom situacijom otišao i trener Nenad Lalatović.

On je u petak razgovarao sa preostalim predstavnicima kluba (direktor i generalni sekretar) i na kraju odlučio da podnese ostavku jer "više nema snage da se bori".

Sednica Skupštine FK Vojvodina zakazana je za sredu (16 časova, amfiteatar "SPENS-a") i na njoj bi trebalo da bude izabran novi predsednik Upravnog odbora, kao i njegovi članovi.

Za sada nema kandidata za najvišu funkciju, a zaposleni u Vojvodini pisali su tim povodom gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću.

U pismu koje potpisuju direktor Omladinske škole "Ilija Pantelić" Dušan Grujić i sekretar stručnog štaba Dragomir Vukićević poziva se gradonačelnik da organizuje sastanak na kome će okupiti predstavnike kluba (direktor Dunđerski, predsednik Skupštine Davidov i članovi Uprave u ostavci) i zajedno sa njima pronaći zajedničko rešenje za "ozdravljenje Vojvodine".

U pismu su takođe zamolili gradonačelnika da svojim autoritetom utiče na predsednika Poslovnog tima Dragoljuba Zbiljića da ostane u klubu "jer je to čovek kome zaposleni apsolutno veruju".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC