• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venger: Žiruov gol je umetnost

Autor mondo.rs

Iskusni menadžer Arsenala priznao je da je gol Francuza protiv Kristal Palasa za njega među top 5 pogodaka svih vremena

Olivije Žiru je prvog dana nove godine postigao gol o kome će se dugo pričati.

Majstorija petom od prečku Kristal Palasa bila je umetnost. Baš tako je Arsen Venger, menadžer Arsenala, ocenio maestralni pogodak svog napadača.

"To je bio fantastičan gol. Sjajan refleks. Golgeteri imaju taj fantastičan refleks, sposobnost da bilo kojim delom tela, čak i malim prstom reaguju kada je potrebno i postignu gol. I Olivije ima tu vrstu refleksa, a ovaj gol je transformisao u umetnost", izjavio je Venger posle trijumfa svog tima od 2:0.

On je rekao da je Žiru tokom karijere postigao nekoliko važnih golova za timove za koje je nastupao, ali da će pogodak protiv Kristal Palasa zauvek stajati uz njegovo ime.

"To je umetnost ne samo po tome što je reagovao kako niko nije očekivao, već po lepoti pokreta koju je napravio i efikasnosti. Niko neće moći da zaboravi taj Žiruov gol. Napadači tokom karijere postignu dva ili tri gola koja se pamte, ovaj Olivijeov će uvek stajati uz njegovo ime", dodao je Venger.

Žiru
Izvor: YouTube

On smatra da je majstorija njegovog zemljaka jedan od pet najboljih pogodaka koje je video u dresu Arsenala od 1996, od kada sedi na klupi tog tima.

"Imao sam nekoliko vrhunskih strelaca u timu, ali njegova bravura sigurno spada u pet najlepših golova. Sećam se golova Denisa Bergkampa protiv Lestera i Njukasla, Tijeri Anrija protiv Real Madrida i Liverpula, Kanua Čelsiju... Vodim ovaj tim 20 godina, po sezoni postižemo 70 ili 80 golova, što znači do sada sam ih video 1.600... Teško mi je da setim pet najboljih u trenutku", naveo je menadžer "tobdžija".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC