• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konačno pogodio Tadić, Lester u problemu!

Autor mondo.rs

Dušan Tadić postigao prvi gol za Sautemptona, iz jedanaesterca, još od kraja septembra kojim su "sveci" overili trijumf protiv Lestera koji je sve bliži opasnoj zoni. Ili ona njemu...

Kraj golgeterskog posta!

Zvanično najbolji srpski fudbaler Dušan Tadić postigao je gol za Sautempton prvi put još od kraja septembra i utakmice sa Vest Hemom, a prvi na njegovom "Sent Merisu" nakon više od godinu dana i meča sa Vest Bromom.

On je pogodio sa "bele tačke" u 85. minutu i tako overio "ubedljivu" pobedu "svetaca" protiv aktuelnog šampiona Lestera koji je sve bliži zoni ispadanja. Ili je ona bliže njemu...

SAUTEMPTON - LESTER 3:0 (2:0)

Trener Sautemptona Klod Puel sigurno se nada da se Dušan Tadić vraća u prepoznatljivu formu, onu u kojoj je bio do povrede protiv Velsa kada mu je polomljen nos, a tako je i sa Džejom Rodrigezom koji je pogodio i na ovom meču.

On je odlično reagovao u 39. minutu i duplirao vođstvo svog tima nakon loše reakcije odbrambenih fudbalera Lestera, što je njegov četvrti gol u ovoj sezoni, dok je pre toga u 26. minutu Vord-Praus iskoristio dobru saradnju igrača na desnoj strani napada i dobar pas beka Sedrika.

Lester, koji je bez Islama Slimanija i Rijada Mahreza, i ovoga puta je odlikovala sebična igra u završnoj trećini terena i zbog toga je propalo nekoliko šansi u kojima se našao Demaraj Grej.

Ostaju na 15. mestu, ali imaju samo 21 bod, pa je blizu Kristal Palas koji je u zoni ispadanja (16


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC