• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Lester ima svog "Pajea"!

Autor mondo.rs

Argentinac Leonardo Uljoa izjavio da više nikad neće da igra za Lester.



"Slučaj Paje" i u redovima aktuelnog prvaka Engleske!

Nakon što je Francuz Dimitri Paje odbio poslušnost u Vest Hemu i posle mnogo natezanja se vratio u Olimpik iz Marseja, sličan slučaj i u Lesteru.

Leonardo Uljoa rekao je danas da je razočaran što mu klub nije dao dozvolu za odlazak i poručio da je Lester za njega zatvorena knjiga!

"Uz dužno poštovanje prema navijačima Lestera, osećam se izdano od strane (trenera Klaudija) Ranijerija i izneverenim od kluba. Neću više da igram za Lester!", napisao je Uljoa na svom Twitter nalogu, uz dodatak:

"Potrebno mi je da igram, da se opet osećam kao fudbaler".

Ranijeri je ranije rekao da Uljoa nije na prodaju, da razume njegovo nezadovoljstvo, ali da nema nameru da ga pusti u drugi klub jer mu je potreban.

Za argentinskog napadača, koji je u Lester došao 2014. godine iz Brajtona, prema navodima britanskih medija, bili su zainteresovani Alaves, Sanderlend i Galatasaraj.

Lester je odbio onudu Sanderlenda od 8 miliona evra za Argentinca, a isti odgovor je dobio i Galatasaraj koji je želeo Argentinca na pozajmicu.

Uprava Lestera je ranije zauzela stav da nema nameru da razmara bilo kakvu ponudu ispod 10 miliona funti (11,6 miliona evra).

"Znam da je veoma odlučan, ali mi nećemo da promenimo stav. Za nas je on važan igrač i ne želimo da ga prodajemo. Nadam se da će se smiriti i shvatiti situaciju, jer mi je potreban. Znam da je nesrećan i razumem ga, ali i klub i Leo znaju moju ideju. On je sjajan igrač i fantastičan čovek i verujem u njega", izjavio je Ranijeri. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC