• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I kapiten Arsenala kritikuje Vengera

Autor mondo.rs

Iskusni defanzivac doveo u pitanje način na koji je Francuz odabrao ekipu za gostovanje Čelsiju.

Prošla nedelja bila je užasna za fudbalere Arsenala. U utorak su izgubili od Votforda kod kuće 1:2, a potom su i apsolutno nadigrani u derbiju protiv Čelsija, koji ih je savladao lakše nego što rezultat 3:1 govori.

Posle utakmice na Stamford bridžu, u kojoj su se "tobždije" već sada u dobroj meri oprostile od bilo kakve šanse u borbi za titulu (12 poena zaostatka), nezadovoljstvo izgledom ekipe izneo je i jedan od dvojice štopera - kapiten Loren Koščelni (31).

Kapiten Arsenala smatrao je da na terenu bili neki koji ne zaslužuju, kao i da su na klupi sedeli momci koji su morali da budu na terenu.

Tim iz Severnog Londona počeo je taj meč u formaciji 4-2-3-1, u sastavu: Čeh - Beljerin, Mustafi, Koščelni, Naćo Monreal - Okslejd Čemberlejn, Kokelan - Volkot, Ozil, Ivobi - Sančez. Sa klupe su ušli Gabrijel Paulista, Žiru i Velbek.



"Mislim da su neki igrači dobili šansu na mestima na kojima je trebalo da budu drugi i mislim da je trebalo da više igramo kao tim. Bilo je mesta za to. Zadavali su nam udarce u kontranapadima", izjavio je Francuz.

Pre svega, mnoge je zbunilo što su šansu od starta dobili Teo Volkot i kritikovani Mesut Ozil, dok su Dani Velbek i strelac Žiru sedeli na klupi.

Na pitanje kolike su Arsenalove šanse da konačni osvoji titulu i da li one uopšte postoje, Koščelni je rekao: "Biće teško. Matematički, ništa nije gotovo, ali znamo da će biti izuzetno komplikovano

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC