• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muslin: Prijović je naš!

Autor mondo.rs

Srbin iz Švajcarske dobio je "zeleno svetlo" da ubuduće nastupa za svoju otadžbinu. O predstojećoj utakmici: "Gruzija je nepredvidiva ekipa".

Aleksandar Prijović (26 godina, 191 cm) može se smatrati novim "A" reprezentativcem Srbije!

Centarfor rođen u Sent Galenu, koji je nastupao za mlađe selekcije Srbije i Švajcarske, u februaru je podneo zahtev da igra za "orlove" i dobio pozitivan odgovor.

"Od FIFA smo dobili dozvolu da Prijović igra za Srbiju. Nažalost, on je povređen pa ga zato nismo zvali za ovu utakmicu", objasnio je selektor Slavoljub Muslin na okupljanju pred meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Gruzije (petak od 18.00 u Tbilisiju).

Prijović je odnedavno član solunskog PAOK-a, a jesenas je privukao pažnju dobrim igrama i golovima koje je u okviru Lige šampiona davao za Legiju iz Varšave.

Ranije je nastupao za turski Boluspor, švajcarski Sion, Derbi Kaunti...

Što se tiče predstojeće utakmice, Muslin je novinarima u Staroj Pazovi rekao da će "orlovi" ići na sva tri boda.

"Utakmica u Gruziji nije najvažnija u ovim kvalifikacijama, ali za mene jeste, zato što je naredna. Idemo u Tbilisi po tri boda, ali znamo da neće biti lako. Svaki bod je važan, isti su oni koje osvojite protiv 'malih' i onih drugih".

Prema njegovim rečima, Gruzijci su u najmanju ruku nepredvidiva reprezentacija. Do sada su izgubili od Austrije i Republike Irske sa golom razlike, ali su u Kardifu pomrsili račune Velšanima, odigravši 1:1.

"Mogu da odigraju vrlo dobro, čak i protiv najboljih selekcija Evrope, ali i da podbace protiv slabijih od sebe. Poznajem njihov mentalitet, radio sam sa dosta gruzijskih reprezentativaca u Rusiji".

Muslin je konstatovao da je zadovoljan formom igrača i da će ostati dosledan formaciji koju je forsirao tokom jeseni.

Srbija posle četiri odigrana kola u D grupi zauzima drugo mesto, sa ostvarene dve pobede i dva remija, odnosno osam bodova. Irska je na čelu tabele sa 10, Vels ima šest, Austrija četiri, Gruzija dva, a Moldavija jedan bod.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC