• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vardiju prete smrću zbog otkaza Ranijeriju

Autor mondo.rs

Fudbaler Lestera izjavio je da njegova porodica i on preživljavaju pravi pakao od kada je italijanski stručnjak napustio klupu engleskog šampiona

Italijanski trener Klaudio Ranijeri dobio je otkaz prošlog meseca u Lesteru, a neki mediji označili su Džejmija Vardija kao jednog od glavnih krivaca za tu odluku rukovodstva šampiona Engleske.

Navodno je Vardi, uz još neke igrače, tražio od vlasnika kluba da smeni Ranijerija. Napadač Lestera demantovao je da je imao bilo kakvu ulogu u tome, ali to nije zaustavilo ogorčene navijače.

On je saopštio da mu je nakon toga život pretvoren u pakao.

"Čitao sam negde da sam bio na sastanku posle meča sa Seviljom, a ja sam zapravo bio na doping kontroli tri sata. Piše se svašta, ljudi to čitaju i onda dobijam pretnje smrću, pretnje porodici, deci. Događalo se na društvenim mrežama, na ulici... Da budem iskren, dobijam pretnje svakodnevno. Navijači me ne vole", rekao je Vardi za BBC.

Vardi je naveo da on može da se nosi s tim, ali da ta priča utiče i na njegovu porodicu.

"Nije baš prijatno kada neko pokuša da 'iseče' automobil u kojem su vaša supruga i deca na zadnjem sedištu. Dogodilo se mnogo puta i to je zastrašujuće", naveo je Vardi.

Vardi je dodao da pokušava da sve to ignoriše i ostane fokusiran na Lesterovu borbu za opstanak u Premijer ligi i nastavak takmičenja u Ligi šampiona.

Lester ima šest bodova više od zone ispadanja u Premijer ligi, dok ga u četvrtfinalu najjelitnijeg evropskog takmičenja čekaju dueli s Atletiko Madridom.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC