• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ranijeri o Lesteru: Kroz svašta sam prošao, ali...

Autor mondo.rs

Italijanski stručnjak otkrio kakva su osećanja preovladavala u njemu kada mu je saopšteno da više nije trener Lestera.

Ceo fudbalski svet bio je šokiran kada je video da će Lester osvojiti titulu u Premijer ligi, a ne mnogo manje iznenađenih bilo je kada je devet meseci kasnije Klaudio Ranijeri dobio otkaz.

Loši rezultati, loša i atmosfera u timu, uplašila je vlasnika kluba da bi se "lisicama" mogla dogoditi velika nevolja nakon osvajanja pehara i da bi mogli postati prvi klub u Premijer ligi koji je ispao iz takmičenja samo godinu dana nakon što ga je "prigrlio".

Klaudio Ranijeri je iz tog razloga otpušten, a bez obzira što se očekivalo da "propriča" o "krticama" u svlačionici i odnosom sa gazdom - on je vrlo mirno primio tu vest.

Poslednjih dana sve se više pojavljuje u medijima i nije nemoguće da će otkriti celu istinu, a nakon razgovora sa italijanskim novinarima, koji slede u daljem tekstu, otkrio je da će detaljnije govoriti na "Skaj Sportsu" na kome će gostovati u aprilu kada budu igrali Arsenal i Kristal Palas.

"Prva stvar koja mi pada na pamet kada razmišljam o otkazu u Lesteru je to koliko sam bio iznenađen, a ne neka gorčina zbog načina na koji se to završilo", kazao je mirni Ranijeri.


Bila je to prva titula prvaka koju je osvojio u karijeri, ali je bio daleko od toga da je odbrani.

U opasnost je došlo i ispadanje iz Lige šampiona, a daleko motivisaniji igrači Lestera su uspeli da preokrenu rezultat protiv Sevilje i da se plasiraju u četvrtfinale ovog takmičenja.

Tamo ih čeka Atletiko Madrid.

"Prošao sam kroz svašta u mojoj dugačkoj karijeri, ali nikada nisam iskusio nešto tako. Bio je to veliki šok za mene. Bez obzira na sve, na kraju krajeva mora se reći da takve stvari se jednostavno dešavaju u fudbalu", zaključio je Ranijeri.

Za sada nije poznato da li mu je Lester bio i poslednji klub u karijeri.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC