• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vengera kinje, a on kinji igrače

Autor mondo.rs

Trener Arsenala naložio svom timu da se koncentriše na teren i da ne koristi neizvesnost oko njegove budućnosti kao izgovor da ne ispunjavaju svoje obaveze

Arsenu Vengeru na leto ističe ugovor sa Arsenalom, tako da ga novinari stalno zasipaju pitanjima o budućnosti. On je govorio da mu je "vrlo jasno" šta želi da radi, ali nije želeo da govori o tome javno.

I dok neki izveštavaju da će produžiti ugovor sa Arsenalom, on je u razgovoru sa novinarima pričao o drugoj temi. Izrazio je brigu za posrtanje kluba u prvenstvu, najgore od kada je on u Premijer ligi, pošto je klub izgubio četiri od poslednjih pet mečeva, tako da je nedeljni duel sa Mančester sitijem od ključnog značaja.

"Da li moja situacija izaziva nestabilnost? Ne. Prioritet u životu uvek je da se koncentrišete na važne stvari, a ne da tražite izgovore. Rezultati trenutno nisu onakvi kakve bismo želeli, ali moramo da se pobrinemo da nam prioritet bude ono što se dešava na terenu. Biti profesionalac znači da imate dobre nastupe na terenu, a ne da tražite izgovor tamo gde ja mislim da ga nema", rekao je Venger.

Njegov tim je u prošlom kolu izgubio od Vest Bromviča (1:3), posle čega je nastupila reprezentativna pauza. Venger nije krio da je nezadovoljan.

"Imali smo jalov posed, 70 odsto, ali ništa nismo radili s tim, ali bi to trebalo da bude dovoljno da stvaramo šanse. Imali smo dva šuta na gol. Da li su igrači mislima već bili uz reprezentaciju ili su potcenili rivala? Teško je reći, ali se slažem da je nešto falilo", rekao je Venger.

Osim trenerove budućnosti u klubu, još jedna aktuelna tema je budućnost prve zvezde ekipe Aleksisa Sančeza.

Čileancu ugovor ističe na leto 2018, ali ga jure mnogi klubovi, među kojima je i gradski rival Čelsi. Napadač je u sredu izbio u centar pažnje kada je rekao da je "srećan u Londonu", kao i da voli da ostaje na "jednom mestu, u jednom gradu, u kome se tim bori za titule".

"Ja to tumačim na vrlo pozitivan način: postoji samo jedan klub u Londonu, tako da je on srećan. Istina je da smo ranije bili u finansijskim situacijama kada smo morali da prodajemo svoje najbolje igrače, ali to više nije slučaj. Sančez ima još godinu i po dana ugovora i mislim da njegova budućnost nije trenutno najbitnija za fudbalski klub Arsenal", rekao je Venger.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC