• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Starčević: Krupi poništen regularan gol

Autor mondo.ba

Trener Krupe Slobodan Starčević uprkos ubjedjivom porazu od Zrinjskog u Mostaru (4:0) bio je zadovoljan partijom svojih izabranika osim početnih 20-ak minuta nakon poništenog gola Aleksandra Vukotića.

 Slobodan Starčević poslije Zrinjski - Krupa 4:0 Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević
Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

  Ekipa iz banjalučkog predgrađa je u subotu u prvom kolu Lige za prvaka Bosne i Hercegovine poražena ubjedljivim rezultatom na stadionu "Pod Bijelim brijegom" (4:0).

"Plemići" su pitanje pobjednika riješili u prvih 20-ak minuta, ali ko zna šta bi se dogodilo sa ishodom utakmice da je priznat pogodak gostiju sa samog početka...

Strateg Krupe je najprije čestitao Blažu Sliškoviću uspješan povratak na klupu Zrinjskog i poželio sve najbolje u borbi za prvaka, ali se nije složio sa konstatacijom da je ovo bila najgora partija Krupe u ovoj sezoni.

"Mi smo danas odigrali dobru utakmicu, ali u fudbalu ipak rezultat određuje mjeru svemu. Rezultat je mjera u jednoj utakmici. Nama nedostaje kvalitet, ali mi ćemo istrajati u našoj igri i vjerujem spremni dočekati početak naredne sezone".

Ključni detalj po njegovom mišljenju bio je poništeni gol Krupe koji je postigao Aleksandar Vukotić već na samom početku pri rezultatu 0:0.

"To je bio ključni detalj, bio je to regularan gol, a potom nismo dobro reagovali. Napravili smo katastrofalnu grešku kod prvog gola Zrinjskog, onda smo smo potonuli i od tada je meč otišao u drugom smjeru".

Popularni Baka je naglasio da je Zrinjski pokazao kvalitet u prvih 20-ak minuta.

"Na našu sreću, a njihovu nesreću, brzo smo poveli sa 3:0 i to je sigurno umanjilo ambicije gostujućeg tima. Kasnije je bilo sve mnogo lakše. Iskontrolisali smo igru u drugom poluvremenu i sve u svemu zasluženo stigli do pobjede", izjavio je Slišković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC