• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta se dešavalo u Banjaluci?

Autor mondo.ba

Duel Metaleghea-BSI i Olimpika iz Sarajeva bio je vrlo bitan za obje ekipe, koje se bore za opstanak u premijerligaškom društvu, a obilježile su ga nefudbalske stvari.

Metalege-BSI iz Jajca i sarajevski Olimpik remizirali su 1:1 u Banjaluci, a remi u meču 7. kola Lige za opstanak ne odgovara niti jednoj ekipi, koje se bore za opstanak u bh. eliti.

Jajčani su poveli golom Antonija Vidovića sa "bijele tačke", da bi remi Sarajlijama donio Dejan Uzelac. Mogao je Olimpik do sva tri boda dva minuta prije kraja meča, ali Mahir Karić nije uspio da realizuje jedanaesterac. Golman "domaćih" Nevres Fejzić odlično je reagovao i odbranio udarac sa "kreča".

Ipak, susret na Gradskom stadionu u Banjaluci obilježile su nefudbalske stvari. Tenzije su rasle tokom cijelog susreta, da bi vrhunac dostigle po završetku meča, kada je došlo do fizičkog obračuna članova obje ekipe.

Banjalučki arbitar Ognjen Valjić imao je pune ruke posla. Pokazao je čak devet javnih opomena, dok u finišu meča isključio fizioterapeuta Jajčana Mirnesa Aganovića, koji se "vulgarnim i uvredljivim riječima obratio fudbaleru gostiju Dini Bevabu", naveo je u zapisniku delegat susreta Goran Ćejić iz Banjaluke.

Takođe, po završetku utakmice, Valjić je isključio i trenera Metalegea-BSI Matu Neretljaka, koji je, prema riječima Ćejića, verbalno napao golmana Sarajlija Dejana Bandovića.

TABELA

Mladost 35, Široki Brijeg 35, Čelik 30, Metalege-BSI 29, Vitez 26, Olimpik 22.

Metaleghe-BSI ima izuzetno težak raspored do kraja Lige za opstanak. U narednom kolu "kraljevi" će gostovati zahuktalnom Čeliku, zatim dočekati Široki Brijeg, dok na zatvaranju sezone slijedi još jedan težak meč, u Doboj-Kaknju protiv Mladosti.

Trenutno Jajčani imaju tri boda više od Viteza, koji je pretposljednji i u zoni ispadanja.

S sruge strane, sarajevski "vukovi" i dalje su zakovani za dno tabele, sa čak sedam bodova manje od sigurne zone, u kojoj je trenutno Metalege-BSI. U preostalih 270 minuta dočekaće Mladost i Vitez, a gostovati Čeliku.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC