• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo nije sarkastičan: Valjda će Venger ostati

Autor mondo.rs

Žoze Murinjo pružio podršku treneru protiv koga je vodio mnogo bitaka. Na i van terena...


Dva najveća pitanja ove sezone u Premijer ligi su ko će biti prvak, mada smo, čini se, već dobili odgovor na to, a drugo je da li će Venger ostati menadžer Arsenala.

Navijači "tobdžija" su podeljeni oko ovog pitanja i ima onih koji podržavaju ostanak francuskog menadžera i pamte uspehe iz ranijih sezona, ali podjednako su brojni oni koji žele da mu vide leđa nakon jedne od najlošijih sezona u ovom veku.

Ni sam Venger ne želi da otkriva svoje planove...

On još uvek želi da bude u fudbalu, ali ukoliko mu Arsenal ne ponudi novi ugovor - vrlo je verovatno da će se oprobati na nekom drugom mestu, najverovatnije u rodnoj zemlji.

Uoči meča Arsenala i Mančester junajteda - i Žoze Murinjo je dao viđenje ove situacije.

"Saosećam sa svim menadžerima koji prolaze kroz ovakav bol. Sa svima. Fudbal se promenio i sada je nemoguće da menadžer ostane duže vreme u klubu. Čim nema uspeha - odlaziš. Kada si u jednom klubu 20 godina, nemoguće je imati uspehe svake godine. Eto, neka vam Ser Aleks to objasni...", poručio je prvo Murinjo i onda postao konkretniji.


Dva puta je ponavljao da zaista misli sve najbolje o Arsenu Vengeru, s obzirom na to da su oni prethodnih godina vodili mnogo bitaka, kako na - tako i van terena, često ga je "prozivao", ali ovoga puta mu je pružio punu podršku.

Poput one Klaudiju Ranijeriju...



"Istina je da želim da Arsen Venger zadrži posao u Arsenalu. Zaista to mislim. Nadam se da će mu klub verovati i da će napraviti bolji posao u budućnost. On je poslednji primer menadžera koji toliko dugo vremena drži stabilnost u jednom klubu".

Za kraj je imao poruku za Vengera i Arsenal.

"Ser Aleks je znao kada je vreme da ode. Nadam se da će tako biti i sa Vengerom".

Podsetimo, Arsen Venger je menadžer Arsenala još od 1996. godine, ali navijači "tobdžija" punih 13 godina čekaju na novu titulu, a prvi put od dolaska Francuza završiće iza rivala iz severnog Londona - Totenhema.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC