• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Metalege vs. Olimpik: Rat saopštenjima!

Autor mondo.ba

Jajački Metalege odgovorio je u ponedjeljak saopštenjem na saopštenje Olimpika iz Sarajeva vezano za utakmicu 7. kola Lige za opstanak Bosne i Hercegovine u Banjaluci.

 NK Metalege - saopštenje na saopštenje FK Olimpik Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

  Saopštenje prenosimo u cjelosti.

"U svom saopštenju FK Olimpik navodi niz neistina, između ostalog da su tokom cijele utakmice bili izloženi velikim pritiscima koji su eskalirali fizičkim napadom na njihove igrače po završetku utakmice. Utakmica protiv Olimpika imala je razumljiv sportski naboj s obzirom na značaj rezultata za obje ekipe. U poluvremenu utakmice osobe koje su kao predstavnici FK Olimpik boravile u V.I.P. prostoru, zbog svog skandaloznog ponašanja došle su u konflikt prvo sa redarskom službom, a potom i sa pripadnicima CJB Banjaluka. Sve ove navode kao i gužvu na centru terena koja se stvorila nakon posljednjeg sudijskog zvižduka, službene osobe FS BiH su evidentirale. S obzirom da postoji i službeni video zapis navedenih događaja, vjerujemo da će nadležne komisije i tijela FS BiH imati sve relevantne podatke prije donošenja adekvatnih odluka a BiH javnost iz objektivnih izvora saznati istinu, a ne putem jednostranih veb portala čiji novinari uopšte nisu bili na utakmici a koje pozivamo da ove naše tvrdnje istraže.

Osoba pomenuta u saopštenju FK Olimpik koja se predstavila kao Sanel Klopić nema nikakve veze sa našim klubom, zato Metalege BSI podržava stav FK Olimpik da se provjere rezultati postignuti tokom proljetnog dijela sezone kao i da se pojača praćenje i ponašanje klubova i službenih lica do kraja prvenstva, te da se ispita sporni snimak i utvrdi šta je istina.

NK Metalege BSI u svojoj debitantskoj sezoni u Premijer ligi samo igrom na terenu pokušava ostvariti zacrtani cilj – opstanak među 12 najboljih klubova u BiH. Hoćemo li uspjeti u toj namjeri znaćemo nakon završetka posljednja tri kola Lige za opstanak. Naše igre i rezultati koji nam daju objektivne izglede u toj nakani, očigledno smetaju pojedinim krugovima koji ne žele jedan organizovan i moderno uređen klub u najvišem BiH rangu. Vremensko poklapanje medijskih natpisa sa odlukama Komisije za licenciranje u kojima pojedini renomirani BiH klubovi za razliku od našeg, nisu dobili licencu za narednu sezonu, možda je slučajnost a možda i nije!", navedeno je u saopštenju "kraljeva" iz Jajca, a prenio klupski sajt.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC