• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitrović se priključuje najboljem napadu Italije?

Autor mondo.rs

Prema pisanju ostrvskih medija Napoli je ponovo zainteresovan da dovede Aleksandra Mitrovića koji ne uživa veliko poverenje Rafaela Beniteza u Njukasl junajtedu.


Čak 94 gola u Seriji A postigla je "četa" Maurisija Sarija, ali stručnjak sa klupe Napolija hteo bi da pridoda i srpskog napadača Aleksandra Mitrovića, pišu ostrvski mediji.

"The North Echo", list koji prati klubove sa severa Engleske, navodi da je italijanski klub spreman da ponudi 10 miliona za napadača Njukasla koji se nije naigrao u prethodnoj sezoni u Čempionšipu kada je uglavnom sa klupe gledao kako mreže trese Dvajt Gejl.

Već su se "javili" Fenerbahče i Bešiktaš, sada i Napoli, ali mediji napominju da ga Njukasl neće pustiti za sumu manje od one od koje je stigao iz Anderlehta - 13 miliona funti.

Bilo je ponuda i tokom zime, ali je Benitez ubedio "Mitra" da ostane, međutim pitanje je da li će i sada to uspeti pošto mu nije obećana veća minutaža, čak se spominje i pojačavanje konkurencije u vidu Tamija Abrahama iz Čelsija.

Moguće je da će Napoli pokušati da dovede Mitrovića i na pozajmicu pošto ih očekuje veliko trošenje novca u vidu plaćanja obeštećenja za najskupljeg srpskog fudbalera Nikolu Maksimovića koji je prethodnog leta u klub stigao na pozajmicu, a tim sa San Paola sada mora da plati 29 miliona evra Torinu.

Mitrović je prošle sezone dao svega šest golova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC