• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Košmar Dejana Lovrena: "Bojim se za decu"

Autor mondo.rs

"Prolazim kroz jako težak period", kaže hrvatski fudbaler.

Paralelno sa uspesima na terenu i karijerom kakvu je samo mogao da sanja, hrvatski fudbaler Dejan Lovren (27) prethodnih meseci i godina na sopstvenoj koži osetio je i tamniju stranu slave.

Prošlog leta, spekulisalo se da je propustio Evropsko prvenstvo zbog problema u braku posle 16 godina veze sa tadašnjom suprugom Anitom. Ovog juna, njegovo ime ponovo je u medijima, ali opet ne iz lepih razloga.

Prema pisanju portala index.hr, u noći između srede i četvrtka, "nepoznati počinitelj" provalio je u Lovrenov stan i odneo nakit i novac.

"Materijalna šteta je velika", objavila je policija, ali ni to nije ono što najviše brine momka iz Zenice, koji nedeljno zarađuje 74 hiljade evra.

On najviše brine za bezbednost svoje dece.

"Da, opljačkali su me. Sve su mi ukrali. U užasno sam teškom periodu života. Bojim se da će mi kidnapovati decu. Potrošio sam pun kofer novca da im uklonim sve slike sa interneta. Danas mi je malom rođendan, a sve ovo se događa", izjavio je Lovren za index.hr.

Prema istom izvoru, Lovrenov stan je dvospratni, a gornji nivo nije bio zanimljiv lopovima, koji su krenuli u akciju kada je fudbaler izašao iz kuće i pogasio svetla.

"Jesu li znali da gore spavaju Lovrenovi roditelji ili su znali da se na prvoj etaži nalaze vredne stvari, nije poznato. Očito je da su već bili u stanu i znali gde treba tražiti", zaključuje isti izvor, uz podsećanje da je Lovren samo dan ranije trebalo da svedoči na sudu u Osijeku, u sklopu postupka protiv Zdravka Mamića, prvog čoveka Dinamo Zagreba.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC