• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo izgubio utakmicu - dobio još dva sina!

Autor mondo.rs

Posle poraza od Čilea u polufinalu Kupa konfederacija, slavni fudbaler objavio je da je surogat majka donela na svet blizance koje će uskoro prvi put videti.

Dok se sa Portugalijom borio na FIFA kupu konfederacija u Rusiji, a sa predsednikom Real Madrida, Florentinom Perezom, sređivao nered koji je nastao usled skandala oko utaje poreza, Kristijano Ronaldo uporedo je čekao i vesti iz porodilišta.

I dočekao je!

U večeri kada je čileanski golman Klaudio Bravo zaustavio saigrače i njega u polufinalu KK, Ronaldo je postao otac još dvojice dečaka!

"Služio sam nacionalnom timu kao i uvek, svim srcem i dušom, iako sam u to vreme postao otac još dvojice dečaka", napisao je Ronaldo na društvenim mrežama i nagovestio da, zbog toga, neće biti sa ekipom do nedelje, kada će se prvaci Evrope boriti za treće mesto na turniru.

"Predsednik Fudbalskog saveza Portugalije i kompletna reprezentacija imali su zaista dirljiv odnos prema meni danas i to nikada neću zaboraviti. Srećan sam što ću konačno videti decu po prvi put", nagovestio je Ronaldo da je blizance dobio i pre utakmice sa Čileom, ali da je čekao ishod meča i eventualni plasman Portugalije u finale, pre nego što potvrdi tračeve koji su se već bili proširili.

Kao i kada je dobio prvog sina, Kristijana Ronalda Žuniora, koji je pre mesec dana napunio sedam godina, slavni fudbaler se i ovog puta odlučio da potraži surogat majku.

Surogat majka je definisana kao ženska osoba starija od osamnaest godina, koja bez nadoknade ili sticanja bilo kakve imovinske koristi, a u cilju davanja deteta po rođenju - donoru ili drugom licu, nosi embrion začet postupkom biomedicinske potpomognute oplodnje. Tamo gde je to zakonom dozvoljeno, sastavljaju se opširni ugovori između naručioca i "pozajmljene" majke.

Reprezentacija Čilea izborila je u sredu uveče plasman u finale Kupa konfederacija nakon boljeg izvođenja penala. Posle 120 minuta igre bilo je 0:0, posle kratke penal serije, zahvaljujući Bravu, 3:0 za Čile.

U drugom polufinalu, u četvrtak uveče, sastaće se Nemačka i Meksiko.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC