• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Komšijski derbi trećeligaša BiH pod reflektorima!

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Nekadašnji šampion Bosne i Hercegovine Modriča pod svjetlošću reflektora odigraće meč drugog kola Druge lige Republike Srpske, grupa "zapad" protiv Mladosti iz Donje Slatine. Meč će, osim takmičarskog, imati i humanitarni karakter.

 FK Modriča Alfa FK Mladost Donja Slatina Druga liga RS pod reflektorima treća liga Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Nekada Modriča Maxima, danas Modriča Alfa, u derbiju drugog kola Druge lige Republike Srpske, grupa "zapad" (treći rang takmičenja u BiH), na stadionu "Dr Milan Jelić" u Modriči ugostiće komšije iz Donje Slatine, ekipu Mladosti, a ovaj meč biće odigran pod svjetlošću reflektora u subotu od 20:30 časova.

U nekadašnjem šampionu Bosne i Hercegovine, te učesniku kvalifikacija za Ligu šampiona, odlučili su se da komšijski derbi bude odigran u večernjem terminu, kako bi se na modričkom stadionu okupio što veći broj gledalaca, s obzirom da će ovaj susret, osim takmičarskog, imati i humanitarni karakter.

Naime, sav prihod od ulaznica, koje koštaju 2 KM, biće namijenjen kupovini Beringer aparata za djecu sa posebnim potrebama.

REFLEKTORI

Stadion u Modriči jedan je od rijetkih u Republici Srpskoj koji posjeduje adekvatno osvjetljenje za odigravanje zvaničnih utakmica. Osim na stadionu "Dr Milan Jelić", u večernjem terminu utakmice se mogu igrati još samo u Banjaluci (Gradski stadion, FK Borac) i Foči (Gradski stadion, FK Sutjeska).

Modričani, koji već nekoliko godina pokušavaju da se vrate na staze stare slave, predvođeni predsjednikom kluba Petrom Jelićem, među glavnim kandidatima su za šampionsku titulu i povratak u prvoligaško društvo, iako su u novu sezonu ušli neuspješno.

Naime, na ostvaranju prvenstva, u još jednom lokalnom derbiju, poraženi su od doskorašnjeg prvoligaša Borca u Šamcu 0:1, pa će pred svojim navijačima nastojati da se iskupe za gubitak bodova i krenu sa pobjedama, koje bi ih vinule u vrh tabele.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC