• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bar i Banjaluka, braća po Rekreativu

Autor mondo.ba

Gostujuća delegacija iz Bara posjetila je danas FK Rekreativo zajedno sa predsjednikom Skupštine Grada Zoranom Talićem i potpredsjednikom gradskog parlamenta Sašom Čudićem.

Predsjednik Skupštine opštine Bar Radomir Novaković posjetio je danas FK Rekreativo, gdje je sa predstavnicima ovog sportsko-rekreativnog kluba razgovarao o mogućnostima povezivanja sportista rekreativaca Banjaluke i Bara. Posjeta je upriličena u organizaciji potpredsjednika Skupštine grada Saše Čudića i predsjednika gradskog parlamenta Zorana Talića.

Podsjećamo, delegacija Bara je u posjeti Banjaluci od juče, kada su posjetili Sajam zapošljavanja i razgovarali sa gradonačelnikom Igorom Radojičićem. Ovom prilikom predsjednik Novaković je uručio pomoć u vidu sportske opreme i odjeće porodici Jovašević.

Sanja Krsmanović Jovišić, majka pet dječaka, rekla je da joj mnogo znači pažnja gostiju, ali potpredsjednika Čudića, koji im je i od ranije bio podrška.

"Vidio sam da ljudi vode ovaj klub, ne iz materijalne koristi, već iz nekih drugih pobuda. Osjetio sam se kao svoj na svome, jer i ja sam čovjek koji voli humanitarni rad. Vidim i da se oni bave humanitarnim radom više nego nekim drugim stvarima. Vidio sam da su i djeca i treneri i direktor kluba zadovoljni. Čovjek sam koji povezuje ljude. Čitav život sam u sportu i bavim se prodajom sportske opreme i biće mi čast da barski klubovi naprave bratsku saradnju sa Rekreativom i da ja kao čovjek koji sponzoriše sportske klubove budem spona između djece Banjaluke i Bara. Rukovodstvo grada Banjaluka vodi ovaj grad u jednom smjeru u kojem bi volio i da moj grad Bar ide", rekao je Novaković.

Potpredsjednik Čudić je istakao da su na ovaj način željeli da pošalju jasnu poruku da je rezime svih dosadašnjih aktivnosti sa gostima iz Bara bio, pored ekonomije i turizma, i sport.

"Suština naših razgovora je bila da se iskoriste sportsko-rekreativni potencijali Bara i njihova dvorana i atletske trim staze da bi obezbijedili da banjalučki klubovi van sezone mogu da koriste te potencijale u svrhu svojih priprema i samim tim da obezbijedimo povoljniji smještaj nego što je do sada padao na teret klubova. Otvorili smo mnogo zajedničkih tema, ostaje da to realizujemo, što ćemo sigurno i učiniti", istakao je Čudić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC