• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac na GOŠK bez trojice startera

Autor mondo.ba

Novi problemi za Zorana Milinkovića.

 Borac GOŠK 13. kolo Premijer lige  Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Banjalučki Borac u negativnoj je seriji od tri utakmice bez pobjede, a na posljednjih pet mečeva u prvenstvu i Kupu BiH, četa Zorana Milinkovića samo jednom uspjela je da zatrese protivničku mrežu (1:0 protiv Slobode).

Nakon eliminacije u Kupu BiH od Krupe (0:2), "crveno-plavi" okreću se Premijer ligi BiH, a već u subotu od 18 časova očekuje ih duel sa GOŠK-om na Gradskom stadionu.

Milinković: Ja sam kriv za sve probleme Borca!

TRADICIJA

Tradicija u duelima Borca i GOŠK-a apsolutno je na strani "crveno-plavih", koji su na prethodna četiri duela ostvarili maksimalnih 12 bodova, bez primljenog gola (1:0, 2:0, 1:0, 6:0). Samo prvi duel u Premijer ligi BiH 2011. godini GOŠK je riješio u svoju korist minimalnim rezultatom 1:0.

Strateg Banjalučana za meč sa timom iz Gabele neće moći računati na tri startera. Aleksandar Radulović u duelu sa Zrinjskim slomio je nožni prst, zbog čega će morati pauzirati bar još 15-ak dana. Suspenzije zbog tri žuta kartona zaradili su Branko Ojdanić i Ivica Guberca, pa ni oni neće biti u kombinaciji za meč 13. kola bh. elite.

Duel osmine finala Kupa BiH protiv Krupe ranije je zbog povrede završio Siniša Dujaković i pitanje je da li će uspjeti da se oporavi do nedjelje.

Takođe, još uvijek potpuno spreman nije ni Mladen Veselinović, pa će srpski stručnjak imati mnogo problema sa sastavljanjem ekipe za naredni premijerligaški ispit.

Borac se nakon 12 odigranih kola nalazi na sedmom mjestu sa 17 bodova, dva manje od Mladosti iz Krupe koji su prvi iznad "magične" linije koja donosi Ligu za prvaka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC