• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pretposljednji tim Serije A "razbio" Milan!

Autor mondo.ba

Iako su dosad bili tik do "fenjeraša", a prije četiri dana "popili" trojku od Milana u osmini finala Kopa Italija, fudbaleri Verone su u nedjelju u matine terminu vratili dug "rosonerima" - 3:0 (1:0).

Verona se u nedjelju na stadionu „Mark Antonio Bentegodi“ revanširala Milanu za poraz u osmini finala Kopa Italije prije četiri dana identičnim rezultatom!

Izabranici Fabija Pekije su upisali treću pobjedu ove sezone u Seriji A i sa pretposljednjeg mjesta na tabeli pobjegli iz zone ispadanja!

VERONA - MILAN 3:0 (1:0).

Statistički gledano, ekipa Đenara Gatuza je imala više loptu u nogama, više udaraca prema protivničkom golu, ali svoje šanse su iskoristili domaći fudbaleri i pogocima Antonija Karaćola u prvom, te tinejdžera Mojsa Keana i Brazilca Danijela Bese u drugom poluvremenu zasluženo osvojili sva tri boda!

Domaćin je u vođstvo stigao u 24. minutu nakon sjajnog centaršuta iz kornera koji je izveo Romulo, a Antonio Karaćolo bio najviši u skoku i uz pomoć prečke i leđa Đaluiđija Donarume lopta je završila u mreži - 1:0.

...
Izvor: YouTube

Upravo je golman tima sa „San Sira“ na prethodnoj utakmici sa Veronom u osmini finala Kopa Italije bio na meti navijača Milana, koji su tražili njegov odlazak što je mladom čuvaru mreže natjeralo suze na oči...

Mogli su „rosoneri“ prije odlaska na odmor da stignu do izjednačenja da je prisebniji bio Rikardo Montolivo u 33. minutu, kada je odbijenu loptu iz odlične situacije poslao visoko iznad prečke domaćeg gola.

Samo četiri minuta kasnije, golman Verone Andrade Nikolas je sjajno intervenisao i spriječio pogodak u dva navrata poslije duplog pokušaja Susa, da bi potom isti igrač odlično izveo slobodan udarac sa 20-ak metara, ali je opet domaći čuvar mreže sjajno reagovao.

U nastavku je pretposljednji tim do ovog kola povisio rezultat u 55. minutu drugim ovosezonskim golom tinejdžera Mojsa Keana!

Danijel Besa je prošao po lijevoj strani i uputio prizeman centaršut, a mladi Kean se odlično snašao i pogodio lijevi ugao - 2:0.

...
Izvor: YouTube

A mladi fudbaler je znao to i da proslavi...

Potvrda trećeg trijumfa ove sezone, stigla je u 77. minutu kad se Brazilac Danijel Besa poslije greške veznog reda Milana sam našao ispred Donarume i rutinski završio akciju - 3:0 za sedmi poraz Gatuzovog tima!

...
Izvor: YouTube

Osim poraza, Gatuzo je za naredne mečeve izgubio i Brazilca Susa, koji je u sudijskoj nadoknadi bespotrebno zaradio crveni karton! 

Serija A, 17. kolo:

Verona - Milan 3:0 (1:0)

/Karaćolo 24, Kean 55, Besa 77/

Bolonja - Juventus (15.00)

Krotone - Kjevo

Fiorentina - Đenova

Sampdorija - Sasuolo

Benevento - SPAL (18.00)

Atalanta - Lacio (20.45)

Subota:

 Inter - Udineze 1:3 (1:1)

/Ikardi 15, Lazanja 14, De Paul 60 penal, Barak 77/

Torino - Napoli 1:3 (0:3)

/Beloti 64 - Kulibali 4, Zjelinski 25, Hamšik 30/

Roma - Kaljari 1:0 (0:0)

/Facio 90+4/

Tabela: Napoli  42, Inter 40, Juventus (-1) 38, Roma (-1) 38, Lacio (-2) 32, Sampdorija (-2) 27, Milan 24, Atalanta (-1) 23, Torino 23, Fiorentina (-1) 22, Udineze (-1) 21, Bolonja (-1) 21, Kjevo (-1) 21, Kaljari 17, Sasuolo (-1) 14, Đenova (-1) 13, Verona 13, Krotone (-1) 12, SPAL (-1) 11, Benevento (-1) 1.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC