• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dinamo udara Rijeku gde najviše boli

Autor mondo.rs

Zagrebački Dinamo je zadao udarac šampionu Hrvatske. Ono što nije uspeo prošlog leta, sada jeste.

Zagrebački Dinamo na putu je da vrati titulu na "Maksimir", nakon što je Rijeka prošle sezone, senzacionalno, prošla prva kroz cilj.

Velika bodovna razlika na tabeli (Dinamo ima 50, splitski Hajduk 38, Osijek 36, a Rijeka tek 35 bodova) više nego jasno ukazuje na to da "modri" nemaju nameru da više dobijaju šamare, a i ostvarilo se "predskazanje" Zdravka Mamića da ono što se dogodilo prošle sezone više neće biti slučaj u hrvatskom fudbalu.

Ne samo da Dinamo suvereno gazi ka vraćanju najvažnijeg trofeja, već je Rijeci zadao novi udarac. Kupio je napadača Marija Gavranovića, jednog od njenih najboljih fudbalera.

Dinamo je želeo Gavranovića (rođen u švajcarskom Luganu i igra za švajcarsku reprezentaciju) još prošlog leta, ali je tada Rijeka odbila napad pod velikim pritiskom svojih navijača, koji su želeli da gledaju isti tim i u evropskim takmičenjima. Međutim, eliminacija iz Lige Evrope primorala je šampiona Hrvatske da prekomponuje redove.

Tačnije, rukovodstvo Rijeke priznalo je da ne može da zadrži najbolje igrače, a Gavranovića odlazak je samo početak.

"Dinamo je još letos hteo da dovede Gavranovića, a nama u tom trenutku to nikako nije odgovaralo i učinili smo sve da ga zadržimo, posebno zbog evropskih utakmica. Mario nije želeo da produži ugovor sa Rijekom, a pošto nije došla ni jedna druga ponuda, jedino što nam je preostalo je bilo da prihvatimo ponudu Dinama. Želimo mu sve najbolje, osim protiv Rijeke", glasi izjava sportskog direktora Rijeke Srećka Juričića o transferu Gavranovića u Dinamo.

Osim Gavranovića, iz Rijeke bi mogli da odu i Crnogorac Marko Vešović (poljska Legija ga že.i), Josip Mišić, (Sparta iz Praga), Josip Elez (Hanover)...

Navodno bi za 23-godišnjeg defanzivca Eleza Rijeka trebalo da zaradi 3 miliona evra!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC