• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Venger ti je kao prijatelj, a Murinjo..."

Autor mondo.rs

Nova akvizicija Arsenala otvoreno o razlikama između dva velika menadžera.

Ešli Kol, Vilijam Galas, Patrik Vijera, Lasana Dijara, Mesut Ozil, Emanuel Adebajor, Sesk Fabregas, Petr Čeh, a od skoro i Henrik Mkhitarjan!

Sve su ovo fudbaleri koji su tokom karijere nastupali i za Žozea Murinja i za Arsena Vengera, velike menadžere koji su "kao nebo i zemlja". To su u izjavama potvrđivali i pomenuti igrači, a jermenskom ofanzivcu nije trebalo mnogo da bi uvideo razliku.

Murinjo ga je najavio kao veliko pojačanje, nije mu se dopalo kako igra, pa je u "trejdu" za Aleksisa Sančeza stigao u crveni deo Londona.

"Murinjo traži baš mnogo od igrača, izuzetno je oštar. Sa druge strane, Arsen Venger ti je više kao prijatelj, prijatniji je i srdačniji, razume te, može da shvati situaciju u kakvoj je fudbaler, mirniji je. To je najveća razlika", zaključio je Mkhitarjan koji sa Vengerom radi tek nekoliko nedelja dok je sa Murinjom imao kontakt 18 meseci pre toga.

Mkhitarjan se nije složio s ocenom da je njegov period u Mančester junajtedu bio loš i podsetio je da je klub osvojio tri trofeja, a da je on značajan doprinos dao u Ligi Evrope.

Ipak, Murinjo nije naročito cenio ovog fudbalera koji ima "moć" da potpuno nestane sa terena u velikim utakmicama, a baš posle takve jedne - dugo je bio van tima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC