• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dinamo ponižen, a ubedljivo prvi

Autor mondo.rs

Rijeka ubedljivo pobedila Dinamo na Rujevici, u derbiju 23. kola fudbalskog prvenstva Hrvatske. Pet golova i crveni katon...

 Dinamo ponižen, a ubedljivo prvi Izvor: MN PRESS

Dinamo Zagreb nedvano je poražen na Maksimiru od Hajduka, a u sredu je doživeo novi neuspeh u derbiju i to protiv Rijeke na Rujevici 4:1 (1:1).

Bez obzira što su glavni kandidati za titulu prvaka ugrabili čitav plen, "modri" i dalje imaju ogromnih devet bodobva prednosti u odnosu na Splićanje, a čak 12 su ispred aktuelnog šampiona iz Rijeke.

Sve je lepo počelao po goste iz Zagreba.

Mario Gavranović se i te kako radovao kada je pogodio mrežu u 16. minutu. Iako se s Riječanima vinuo u oblake prošle sezone, osvojivši titulu, proslavio je pogodak kao da je igrao protiv najvećeg neprijatelja.

Dani Olmo je lepo s desnog krila gađao "prvu stativu", a Gavranović loptu glavom poslao u suprotni ugao. Njegova gestikulacija upućena navijačima, u smislu "da vas sad čujem", bila je odgovor na zvižduke i uvrede koje su tokom utakmice dopirale s tribina.

Ali...

Ko se zadnji smeje, najslađe se smeje. A, to su u ovom slučaju bili navijači Rijeke. Samo tri minuta kasnije domaćin je iskoristio veliku glupost golmana Dinama Dominika Livakovića. Amaterski je izveo loptu, dodao je Antoniju Čolaku, koji ju je samo ostavio Eberu, a Brazilac nije imao težak zadatak.

A, onda još jedan problem za Dinamo.

Marko Lešković je u 26. minutu dobio drugi žuti karton i "modri" su ostali s igračem manje.

Izdržao je Dinamo do kraja prvog dela, ali je odbrana Zagrepčana kapitulirala odah na početku drugog poluvremena. Domagoj Pavičić je u 48. postigao strašan gol za potpuni preokret. S ivice kaznenog prostora pogodio je pod prečku.

U 59. minutu već se moglo pričati o pobedniku. Eber je postigao drugi gol i doneo Rijeci veliku prednost, a Jakov Puljić u 89. postigao gol za poniženje lidera.

Tek da se malo zakuva, ali Dinamo i dalje ima ogromnih "plus devet".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC