• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krupa: Trijumf u finalu kruna sistemskog rada!

Autor mondo.ba

"To bi bila kruna, ne dvije ili tri, već devet godina iscrpnog, sistemskog i planskog rada porodice Ilić i svih koji su uključeni u ovaj projekat 'Krupa na Vrbasu'", rekao je Slobodan Starčević nakon plasmana u finale Kupa BiH.

 Krupa: Trijumf u finalu kruna sistemskog rada! Izvor: MONDO/Samir Cacan

Nakon pobjede od 4:0 u prvom meču fudbaleri Krupe su danas na domaćem terenu ovjerili plasman u finale Kupa BiH.

Izabranici Slobodana Starčevića su uprkos podmlađenom sastavu Zvijezde 09 teže nego očekivano slavili golovima Mirosavljevića u 4. i Nikodijevića u 90. minutu utakmice.

Nakon meča trener gostiju iz Etno sela Stanišići, Miodrag Pantelić, je čestitao ekipi Krupe na zasluženom plasmanu u finale.

"Ujedno im želim, kada su već došli toliko daleko, da osvoje pehar prvi put u svojoj istoriji. Nama ostaje da izvučemo pouke iz ove dvije utakmice, a ako budemo igrali Premijer ligu BiH i da vidimo šta nam treba, na kojem smo nivou sada. Tako da je ovo bila dobra škola za nas. Moji igrači su u obje utakmice dali maksimum, ali našli smo na čvrstu i iskusnu ekipu koja je u svakom trenutka znala šta hoće. Sve je riješeno u prvoj utakmici, a u ovoj drugoj mi smo željeli da se nadigravamo. Mogu da budem zadovoljan sa onim što je pružio ovaj sastav".

Slobodan Starčević, na drugoj strani, se gostujućem strategu zahvalio na lijepim željama i pohvalio kvalitet i "širinu" koju je Zvijezda pokazala u igračkom kadru u oba susreta.

"U prvoj utakmici su igrali iskusniji igrači, koji su nas namučili, dok su u drugoj igrali mladi i poletni. Ukoliko se plasiraju u Premijer ligu, što im iskreno želim, imaće šta da pokaže bh. javnosti. Bez obzira na rezultat iz prve utakmice, danas smo se trebali dobro pomučiti i pokazali su nam da za ovako visoke domete moramo pružiti maksimum. Kroz ova dva meča smo pokazali da sa takvim pristupom možemo da se nadamo ne samo učešću u finalu, već i da trijumfujemo. To bi bila kruna, ne dvije ili tri, već devet godina iscrpnog, sistemskog i planskog rada porodice Ilić i svih koji su uključeni u ovaj projekat 'Krupa na Vrbasu'", rekao je Starčević, a potom se osvrnuo na ono što bi trebalo da se popravi kako bi ekipa bila konkurenta u finalu.

"Moramo da podignemo posjed lopte na viši nivo. Pojedine igrače odmaramo u ligi kako bismo bili u željenoj formi i na nivou protivnika u finalu, 2. i 9. maja. Imaćemo plan bez obzira ko nam bude protivnik i sa ovom energijom imamo potpuno pravo da istaknemo aspiracije za osvajanje Kupa BiH", zaključio je Slobodan Starčević.

Drugi polufinalni par čine tuzlanska Sloboda i sarajevski Željezničar.

KUP BIH, revanš mečevi polufinala

Krupa - Zvijezda 09 2:0 (1:0) - prvi meč 4:0
/Mirosavljević 4, Nikodijević 90/

Od 18.00:

Sloboda - Željezničar prvi meč 0:0

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC