• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oružana pljačka u Napulju: Milik ostao bez roleksa

Autor mondo.ba

Poljski fudbaler iz Napolija Arkadijuš Milik opljačkan je uz prijetnju oružjem po povratku kući poslije pobjede nad Liverpulom (1:0) u Ligi šampiona.

Napolitanci su na stadionu "San Paolo" pogotkom Lorenca Insinjea u 90. minutu savladali tim sa "Enfilda", ali Poljak je umjesto proslave prvih bodova u elitnom takmičenju doživio najneprijatniju situaciju u životu.

Naime, napuljski kriminalci su mu gurnuli pištolj u lice i oduzeli skupocjeni sat marke "Roleks", prenijeli su engleski mediji pisanje lokalnog "Il Matina".

"Oružana pljačka se dogodila u regiji Varkaturo u Napulju, gdje su ga dvije osobe blokirale na motociklu. Jedan od napadača uperio je pištolj u lice i naložio Miliku da preda svoj 20.000 evra vrijedan 'roleks'", navedeno je u izvještaju policije, gdje je Milik prijavio šta mu se dogodilo.

Poljski napadač, koji je bio starter sinoć u ekipi Karla Anćelotija, došao je prije dvije sezone u Italiju, ali se zbog povrede koljena nije posebno naigrao. Sinoć je bio solidan, ali je zamijenjen u 68. minutu Drisom Mertensom.

Ovo nije prvi put da je neki fudbaler Napolitanaca doživio neprijatnosti od lokalnih kriminalaca.

Strijelac jedinog gola protiv Liverpula, Lorenco Insinje takođe je opljačkan na sličan način 2016. godine kada je vozio kući u društvu supruge i nekoliko prijatelja, a tri godine radnije sličnu sudbinu doživio je i kapiten Marek Hamšik.

Takođe, i supruga nekadašnjeg napadača Napolija Edinsona Kavanija, koji je sinoć bio strijelac za Pari Sen Žermen protiv Crvene zvezde (6:1), bila je opljačkana u gradu pod Vezuvom.

Uostalom, možda i najbolji uvid u bezbjedonosno stanje u Napulju dala je knjiga o napuljskoj mafiji "Gomora" itaijanskog pisca i novinara Roberta Savijana, po kojoj je snimljena odlična televizijska serija. Zbog knjige i serije se i sam Savijano našao na meti mafijaša i policija ga čuva 24 sata dnevno. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC