• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Musemić: Težak protivnik, ali bili smo bolji

Autori mondo.ba Autori Fena

Fudbaleri Sarajeva savladali su Slobodu sa 1:0 u susretu 14. kola Premijer lige BiH koji se igrao na stadionu "Asim Ferhatović Hase" u Sarajevu. Jedini gol na tom meču iz penala postigao je kapiten Sarajeva Krste Velkoski.

Trener Sarajeva Husref Musemić smatra da je njegov tim danas zasluženo upisao pobjedu, a naglašava da je Sloboda pružila dobru utakmicu i otpor trenutnom lideru na ligaškoj tabeli.

"Znali smo da je protivnik kvalitetan i da nas očekuje teška utakmica, ali mislim da smo bili bolji i da smo imali više šansi. Nismo odigrali na nivou koji smo imali ranije, ali zasluge za to idu i protivniku koji nas je na to natjerao agresivnom igrom i trčanjem. Mislim da nam je nedostajala i završnica u kontranapadima, imali smo prilike ali nismo ih iskoristili. Najvažnije je da su igrači imali voljni momenat", izjavio je Musemić.

Sarajevo će u narednom kolu igrati protiv Goška za kojeg Musemić kaže da je "dužnik Sarajevu već nekoliko godina, te da će njegova ekipa težiti ka pobjedi u tom meču kako bi derbi dočekala u dobroj atmosferi.

Trener Slobode Zlatan Nalić zadovoljan je utakmicom i igrom svog tima.

"Pokazali smo hrabru, dopadljivu igru, došli smo da se nadigravamo a ne da se branimo. U finišu meča smo uspjeli ostvariti fizičku superiornost i kontrolu igre. Znao sam da nećemo primiti gol iz igre, da se to može desiti samo iz prekida ili penala. Postigli smo gol koji nije priznat, tako da kada sve sumiramo možemo biti zadovoljni igrom", rekao je Nalić i dodao da Sloboda svaku utakmicu daje više od svog maksimuma.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC