• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kurćubić: Osvojili smo bod, tako volim da gledam

Autor mondo.ba

"Svi koji su gledali ovaj meč mislim da su bili zadovoljni, a na kraju osvojili smo bod, ja to volim tako da gledam. Okrećemo se narednim protivnicima i utakmicama", istakao je trener Krupe nakon remija protiv Radnika.

 Kurćubić: Osvojili smo bod, tako volim da gledam Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Fudbaleri Krupe i Radnika podijelili su bodove odigravši neriješeno, rezultatom 0:0, u pretposljednjoj utakmici 14. kola Premijer lige BiH.

Trener Radnika Mladen Žižović bio je zadovoljan bodom, ali smatra da je njegova ekipa danas zaslužila i cijeli plijen.

"Bilo je mnogo šansi, iskreirali smo dosta prilika i mislim da smo imali kontrolu svih 90 minuta, ali falio nam je taj završni pas. Krupa se predstavila kao čvrsta i organizovana ekipa, pogodila je stativu, imala prilika, ali na kraju su izostali golovi na obje strane. Ovo je način na koji ćemo mi igrati, sa dosta tranzicija, sa dosta trčanja, ali jednostavno moramo popraviti realizaciju i tražiti bolji završni pas", rekao je trener Radnika Mladen Žižović koji je čestitao Krupi na fer i korektnoj igri.

Petar Kurćubić, trener Krupe koji je na klupi zamijenio dosadašnjeg trenera Branislava Krunića u svom debiju osvojio je bod na domaćem terenu.

Uoči ovog meča ostavio je na klupi neke od nosilaca igre, Crnova, Handžića i Puzigaću, ali je ipak njegova ekipa ostala neporažena.

"Mi smo dali onoliko koliko možemo u ovom trenutku, sve što smo imali ostavili smo na terenu. Išli smo na jaku ekipu, koja zna da igra, dobro trči, stavili nas na muke. Raduje me što smo mi, tokom svih devedeset minuta, tražili put do tri boda, mogla je utakmica otići i na jednu i na drugu stranu tako da mislim da ko kod da je pobijedio ne bi bilo nezasluženo. Svi koji su gledali ovaj meč mislim da su bili zadovoljni, a na kraju osvojili smo bod, ja to volim tako da gledam. Okrećemo se narednim protivnicima i utakmicama u kojima ćemo podići nivo igre", rekao je Kurćubić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC