• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marko Janković: Vratićemo Grobare na stadion

Autor mondo.rs

Crnogorski reprezentativac, vezni fudbaler Partizana Marko Janković veruje da još nije sve izgubljeno u borbi za titulu. "I oni moraju da naprave neki kiks", kaže Janković o velikoj prednosti Crvene zvezde.

 Marko-Jankovic-Partizan Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Remi za remijem, pa konačno pobeda Partizana. Crno-beli su osvojili tri boda protiv Vojvodine i prekinuli su niz nerešenih rezultata u domaćem prvenstvu, koji je za posledicu imao veliki bodovni zaostatak za vodećom Crvenom zvezdom (-13 bodova).

Iako su se mnogi navijači Partizana već oprostili od mogućnosti da crno-beli podignu pehar namenjen najboljem u šampionatu, igrači Partizana ne gube nadu.

"Boli me to (veliki bodovni zaostatak, prim. aut.) kao velikog partizanovca i nekog ko je bukvalno čitavog života deo kluba. Znam i kako to drugi preživljavaju, jednostavno, tako se namestila neka malo lošija sezona. Trudićemo se što je do nas, da pobeđujemo sve utakmice. Ne verujem da je u jednoj ligi moguće da neko odigra čitavu sezonu da ne napravi nijedan kiks, čak i Real gubi četiri, pet utakmica", kaže Janković za klupski sajt.

Kaže da nije još sve izgubljeno, što se tiče borbe za titulu.

"Imamo i taj derbi, dva, sigurno da i oni (Zvezda) mogu da naprave neki kiks. Što je do nas, trudićemo se, sigurno da boli, zato što i publika dolazi kad su dobri rezultati, sve ih je manje kad su lošiji. Želimo da vratimo i ljude na stadion!".

Partizan je izgubio nekoliko bodova u mečevima u kojima je vodio, ali nije "prelomio" u ključnim trenucima. Rivali su uspevali da izjednače, a crno-beli nisu potom mogli do sva tri boda.

"Svesni smo da smo upali u krizu, više rezultatsku nego igračku. Na prethodne tri utakmice imali smo rezultat u šaci, međutim, popuštala nam je koncentracija i protivnici su postizali golove. I protiv Vojvodine se učinilo u jednom trenutku da ćemo da primimo pogodak, ne znam - panika ili pad koncetracije…Trudimo se da ispravimo sve to, svesni smo da moramo i možemo bolje, moramo da postižemo više golova, evo, pobeda nad Vojvodinom je prvi korak ka nekom izlasku iz krize", rekao je Marko Janković.

Pred Partizanom dve utakmice na domaćem terenu - Radnik iz Surdulice, potom posle pauze i Dinamo iz Vranja.

"Na papiru smo favorit, ali ne treba se opuštati, niti potcenjivati bilo koju ekipu. Hajde da uhvatimo zalet, odemo na pauzu u rezultatskoj seriji, još bolje se spremimo i završimo jesen sa što više pobeda", kaže vezni fudbaler Partizana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC