• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sergej ipak ne igra, Aleksić "orao" posle decenije!

Autor mondo.rs

Selektor Srbije suočio se sa nekoliko problema uoči novembarskog ciklusa. Naknadno pozvao još dvojicu igrača - golmana Radnika i povratnika u "A" tim iz turske lige.

 Mladen-Krstajic-pozvao-Danijela-Aleksica. Izvor: MN PRESS

"Objavljeni spisak moraćemo malo da redukujemo", prvo je što je rekao selektor "A" reprezentacije Srbije Mladen Krstajić u ponedeljak, na okupljanju reprezentacije za važne utakmice protiv Crne Gore (17. novembar) i Litvanije (20. novembar) u Beogradu.

"Razlog za to je što bi još neki igrači tek trebalo da dođu, a sa druge strane imamo igrača koji je prijavio povredu i neće biti sa nama. To je Sergej Milinković Savić, koji je povredio zadnju ložu. Druga stvar je da imamo problem sa golmanom (Markom) Dmitrovićem, koji je isto tako na pregledima, zbog problema sa trbušnim zidom", dodao je on.

Osim njih dvojice, neizvesni su i Ljubomir Fejsa, koji se kao i u nekoliko ranijih situacija povredio uoči dolaska na okupljanje nacionalnog tima, kao i Filip Kostić, standardni prvotimac "orlova".

"Fejsa je prijavio povredu zadnje lože, a posle sinoćne utakmice dobili smo informaciju od doktora Ajntrahta iz Frankfurta, da imamo problem i sa Kostićem, koji danas ima operaciju zuba, pa i on danas neće doputovati u Beograd. Očekujemo ga sutra... Što se tiče njega i njegove situacije, znaćemo više u narednom periodu", dodao je Krstajić.

Selektor je potom dodao da je zbog svega navedenog uručio pozive i golmanu Radnika iz Surdulice Nikoli Vasiljeviću, kao i Danijelu Aleksiću (27), ofanzivcu turske Malatije koji je debitovao za "A" tim još 2008, pod vođstvom Radomira Antića.

Izvor: MN PRESS

Nekadašnji đak Vojvodine u inostranstvu je od 2010, kada je započeo neuspešnu epizodu u Đenovi, posle koje je bio član Grojter Firta, Sent Etjena, Arl Avinjona, Lehije iz Gdanjska i Sent Galena, u kojem je od 2015. do 2018. "oživeo" karijeru.

Na pitanje da li je samo Sergej definitivno "otpao" za predstojeće dve utakmice, Krstajić je odgovorio...

"Što se tiče povređenih igrača, jedino Sergej Milinković Savić neće biti u kombinaciji za subotnju utakmicu i nadam se da će tako i ostati. Pratićemo zdravstveno stanje svih ostalih", objasnio je selektor u "Kući fudbala" u Staroj Pazovi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC