• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Degenek: Sa Delijama do novog čuda

Autor mondo.rs

"Imamo pravo da verujemo i nadamo se", poručio Miloš Degenek pred duel sa Napolijem.

 Crvena-zvezda-Napoli-Milos-Degenek Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

I pored toga što im je pred duel sa Napolijem dodeljena uloga autsajdera, fudbaleri Crvene zvezde s verom u novom čudo i sportskom nadom otputovali su u Napulj na megdan ekipi protiv koje su u prvom kolu odvojili prvi bod u Ligi šampiona.

Da Zvezda ume i može uverili su se svi u prošlom kolu, kada je u grotlu stadiona "Rajko Mitić" pobeđen jedan od favorita, ne samo Grupe C, već i čitave Lige šampiona – Liverpul (2:0).

Crveno-beli će se opet naći u grotlu, ovaj put podno Vezuva, na stadionu San Paolo (sreda, 21 čas, Arena sport).


Put Napulja trener Zvezde Vladan Milojević poveo je 20 igrača. A to su: Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Srđan Babić, Milan Rodić, Rašid Sumaila, Nenad Krstičić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Lorenco Ebisilio, Dejan Meleg, El Fardu Ben, Slavoljub Srnić, Veljko Simić, Marko Marin, Džonatan Kafu, Dejan Joveljić, Nikola Stojiljković i Milan Pavkov.

Srpski šampion biće oslabljen protiv sastava Karla Anćelotija, jer zbog povreda u Italiju nisu otputovali Filip Stojković, Vujadin Savić, Goran Čaušić i Ričmond Boaći.

Miloš Degenek veruje u "pozitivan ishod" utakmice u sredu.

"Očekujem da pružimo što bolju partiju, naročito jer ćemo prvi put na gostovanju u grupnoj fazi imati i podršku naših navijača. Verujemo u pozitivan ishod, imamo pravo da sanjamo i nadamo se", rekao je Degenek za klupski sajt.

Fudbaleri Crvene zvezde posle pobede nad Liverpulom zrače optimizmom.

"Imamo još jedan dan pripreme, a onda nam predstoji važan duel", ocenio je on

Crvena zvezda, ali i Napoli, tokom vikenda su osvojili po bod u domaćim šampionatima.

"Napoli jeste remizirao sa Kjevom u prvenstvu, ali ne smatram taj rezultat za kiks. Rival im je bila kvalitetna ekipa, nisu iskoristili šanse i izmakla im je pobeda. Rezultat u prvenstvu ne znači mnogo pred naredni meč, i mi smo igrali nerešeno sa Radničkim pa se može reći da po tom pitanju iz iste pozicije ulazimo u meč", kazao je australijski defanzivac.

Utakmica istih rivala u prvom kolu grupne faze Lige šampiona značajna je lekcija za crveno-bele, ocenio je Degenek i dodao u odnosu na taj meč očekuje izmene u ekipi.

"Očekujem promene u igri i taktici rivala. Mislim da će Hamšik i Mertens biti u startnoj postavi, kao i da Milik neće biti prva opcija u napadu. U tom slučaju menjaće se stil igre protivnika, Milik je visok, dok su Mertens i Insinjo niski, brzi. Kakav god izbor donese strateg Napolija mi se pripremamo isto", rekao je Degenek.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC