• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Omladinci Zvezde "častili" PSŽ

Autor mondo.rs

Mladi fudbaleri Crvene zvezde odigrali odličan meč na stadionu Čukaričkog, ali je veliki kiks golmana Miloša Gordića oberučke prihvatio Pari sen Žermen za pobjedu.

 Crvena zvezda PSŽ 0:1 Omladinska Liga šampiona Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Fudbaleri Crvene zvezde će večeras od 21 čas na stadionu "Rajku Mitiću" probati da pobijede Pari sen Žermen (UŽIVO), što njihovi omladinci uprkos dobroj igri nisu uspjeli.

Mlada selekcija Crvene zvezde doživjela je peti poraz u Ligi šampiona poslije velikog kiksa golmana Miloša Gordića u 82. minutu, kada je promašio loptu pri ispucavanju, a rezervista Minjga dobro pratio akciju i pogodio praznu mrežu.

PSŽ-u je to potvrdilo i drugu poziciju u grupi i nastavak takmičenja kroz plej-of, dok Crvena zvezda takmičenje završava s jednim osvojenim bodom.

CRVENA ZVEZDA - PARI SEN ŽERMEN 0:1 (0:0)

Izabranici Bratislava Živkovića su imali tri velike šanse u drugom poluvremenu, od kojih je najozbiljnija bila Burmazova u 62. minutu kada je promašio "jedan na jedan", što je PSŽ kaznio.

"Poklonjen" gol Miloša Gordića je mogao da ispravi i Aleksa Terzić koji je pred nadoknadu vremena odlično istrčao kontru, ali je potom bio pomalo i sebičan, te je njegov udarac tao završio pravo u naručju Matimbua.

Golman Parižana se istakao i u petom minutu nadoknade kada je odbranio odličan udarac Andrije Radulovića, što je bila i posljednja šansa na utakmici...

Zvezda je i danas bila bez Dejana Joveljića koji je sa seniorskom ekipom, odnosno nije nastupio ni Njegoš Kupusović koji je sa reprezentacijom na turniru u Izraelu.

ZVEZDA:
Gordić - Terzić, Eraković, Milikić, Kukolj - Jočić, Stojanović, Ajdinović (od 81. Puletić), Velikić (od 53. Stojančić) - Babić (od 53. Đorđević) i Burmaz (od 68. Radulović).

PSŽ: Matimbu - Makutungu (od 73. Japi), Kuasi, Nja, Larkeče - Fadiga, Vilijams (od 65. Ruiz Atil) Aučiče - Jaisjen (od 73. , Providens (od 65. Kulibali) i Fresanž.

TABELA: Liverpul 13, PSŽ 13, Napoli 6, Zvezda 1.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC