• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tuča u Fulamu: Mitar je oprostio penal, ne i učiteljicu

Autor mondo.rs

Saigrači su morali da razdvajaju dvojicu napadača tokom časa joge, nakon što je Francuz prema pisanju "The Daily Maila" iziritirao srpskog centarfora nepristojnim ponašanjem prema dami, angažovanoj da pomogne igračima u opuštanju.

Oprostio mu je penal, ali ne i učiteljicu joge!

Naš fudbaler Aleksandar Mitrović (24), izgleda, nije više mogao da toleriše ponašanje godinu dana mlađeg saigrača, Abubakara Kamare!

Iziritiran nepristojnim ophođenjem Fracuza prema učiteljici joge, dami koju je menadžer Klaudio Ranijeri angažovao kako bi pomogla fudbalerima Fulama da se opuste, istegnu, skoncentrišu i oporave od napornih treninga i stresnih utakmica, Srbin je prema pisanju "The Daily Maila" nasrnuo na kolegu iz napada, "dohvatili su se za gušu" i popustili tek kada su ih saigrači razdvojili.

Tenzija na "Krejven kotidžu" po svemu sudeći dostigla je vrhunac početkom ove nedelje, nakon još jednog poraza u Premijer ligi, ovog puta od Barnlija (2:1), koji je belo-crne ostavio na pretposlednjem mestu sa pet bodova zaostatka za timovima "iznad crte", Sautemptonom i Kardifom.

Ambiciozni vlasnik kluba iz centra Londona, Šahid Kan, "spiskao" je preko 150 miliona funti letos kako bi ojačao sastav koji je pod vođstvom našeg trenera, Slaviše Jokanovića, izborio klubu povratak u Premijer ligu posle četiri godine u Čempionšipu.

VELIKI MITROVIĆ: NIJE HTEO SVAĐU, DAO JE GOL!

Veliki broj novih lica u svlačionici nije samo negativno uticao na atmosferu među prvotimcima, već i na karakter ekipe na terenu, pa je zbog serije loših rezultata ceh morao da plati menadžer Jokanović, no... Dolazak iskusnog Ranijerija, čoveka koji je sa Lesterom priredio senzaciju u sezoni 2015/16, za sada nije popravio ni odnose u timu, ni igru ekipe.

Naprotiv!

Iako je Ranijeri bio izričit da jedanaesterce u Fulamu izvodi napadač reprezentacije Srbije, Kamara je 29. decembra na važnom derbiju začelja sa Hadersfildom oteo loptu popularnom "Mitrogolu" i posle neprijatne rasprave u 82. minutu pri rezultatu 0:0... odlučio da sam izvede penal!

Naravno, promašio je i doveo do ludila navijače na "Kotidžu", ali je Fulam u ludoj završnici ipak stigao do zlata vredna tri boda i to Mitrovićevim golom u nadoknadi.

Još jedan londonski tabloid, "The Sun", pisao je prethodnih dana da je Ranijeri odlučio da još ove zime proda Kamaru.

Naš centarfor tada je proslavio gol upravo sa Kamarom i pokazao da mu nije zamerio na sebičluku, što se nikako nije moglo reći za Ranijerija. Italijan je "kipteo od besa" posle susreta, potom i suspendovao ratobornog Kamaru, a kada se bivši napadač Monaka, Kortrajka i Amiena vratio među prvotimce - dogodio se novi incident.

Videćemo kako će Ranijeri postupiti ovog puta…

MITAR MU JE OPROSTIO, RANIJERI NIJE...



Kamara je ove sezone postigao pet pogodaka na 15 nastupa, od čega tri u Premijer ligi, dok je u Čempionšipu lane imao skor od sedam golova na 32 nastupa. Mitrović je u Fulam stigao pre godinu dana kao pozajmljen fudbaler Njukasla i u prolećnom delu sezone pomogao promociji ekipe u elitni rang sa 12 golova na 20 nastupa.

To je bilo dovoljno za Kana da otvori pregovore sa "svrakama" i, na kraju, otkupi Mitrovićev ugovor za 22 miliona evra, što se ispostavilo kao jedno od boljih kupovina prošlog leta jer je ljubimac navijača postigao osam ligaških golova ove sezone na 22 nastupa.

Prvi je strelac ekipe u Premijer ligi ispred Andrea Širlea (5) i Kamare (3), dok su svi ostali postigli zbirno pet golova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC