• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POTPISANO: Gajić je Zvezdin do 2022!

Autor mondo.rs

Doskorašnji bek Bordoa novi je igrač crveno-belih!

 Milan Gajić potpisao za FK Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Uspešan kraj pregovora, pa potpis!

FK Crvena zvezda dovela je desnog beka Bordoa i mlade reprezentacije Srbije, Milana Gajića (23).

Prema saznanjima MONDA, povratnik u Superligu potpisao je ugovor na tri i po godine sa crveno-belima i imaće mesečnu platu 30.000 evra. Dogovorom dva kluba precizirano je da Bordou sada ne bude plaćeno obeštećenje, već da zauzvrat dobije 20 odsto od sledeće prodaje.

Zvezda je tako uspešno završila "ofanzivu" na jednu od dve preostale želje u aktuelnom prelaznom roku. Sada će sad fokus šampiona Srbije biti usmeren ka razgovorima sa BATE Borisovom, kojima pokušava da angažuje svoju dugogodišnju želju, Mirka Ivanića.

"Gajić je prvi bek mlade reprezentacije, ima osvojeno Svetsko prvenstvo za fudbalere do 20 godina. Ako bude igrao kvalitetno moći će da se izbori za mesto koje sada (u 'A' reprezentaciji) pokriva 35-godišnji Rukavina. Moramo dugoročno da razmišljamo i tako se ponašamo. Bez obzira što imamo Stojkovića i Gobeljića, ovo će biti temelj za budućnost, jer će u junu biti odlazaka", rekao je generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, najavljući Gajićev dolazak novinarima u Antaliji.

Prelazni rok u Srbiji biće završen 8. februara u ponoć.

Izvor: MN PRESS

Gajić se tako definitivno vratio u Superligu posle četiri i po godine boravka u Bordou, u kojem je uglavio sedeo na klupi ili bio van tima.

Od leta 2015. i odlaska iz OFK Beograda u dresu "žirondinaca" odigrao je samo 40 utakmica (postigao jedan gol), a ove sezone je bio na terenu samo dva puta - u prvom kolu Lige 1 protiv Strazbura i u prvom meču dvomeča kvalifikacija za Ligu Evrope, protiv Marijupolja.

U dresu Zvezde, za početak će jačati konkurenciju standardnom desnom beku, Filipu Stojkoviću i njegovom prvom "zameniku", Marku Gobeljiću. Ujedno, Gajić će se boriti za što veću minutažu pred odlazak njegove generacije na Evropsko prvenstvo igrača za igrače mlađe od 21 godine, koje će biti odigrano od 16. do 30. juna u Italiji.

FK CRVENA ZVEZDA: PRELAZNI ROK, JANUAR 2019.

Došli: Nemanja Milunović (BATE Borisov), Miloš Vulić (Napredak), Dejan Vidić (Zlatibor), Aleksa Vukanović (Napredak), Erik Jirka* (Spartak Trnava), Milan Gajić (Bordo):

Otišli: Nenad Krstičić (AEK), Nemanja Milić (BATE Borisov), Miloš Degenek (Al Hilal), Nikola Stojiljković (Majorka), Dejan Meleg (Levadijakos, pozajmica), Slavoljub Srnić (Las Palmas), Dejan Vidić (Zemun, pozajmica)

*napomena: Jirka je kupljen letos, ali je ostavljen na pozajmicu Spartaku iz Trnave.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC