• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodić prekinuo meč Borca sa Mariborom!

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Trener Borca pri vođstvu slovenačkog tima prekinuo meč u Beleku, jer trener Maribora nije poštovao dogovor da igraju omladinci.

Čelnici Borca dogovorili su u Antaliji još jednu dodatnu utakmicu, želeći da isprobaju i juniore i igrače sa manjom minutažom, međutim, nije sve ispalo kako treba.

Fudbaleri Maribora vodili su 4:0 poslije 45 minuta igre u Beleku, a nakon toga "crveno-plavi" nisu željeli da nastave meč, nezadovoljni činjenicom da slovenački klub nije ispoštovao dogovor da obje ekipe nastupe sa omladincima i rezervistima.

"Ovo još nisam vidio u životu. Meni su rekli da će igrati juniori i igrači koji ne igraju, a vidjeli ste kakav su sastav izveli. Morao sam da prekinem. Htio sam da to učinim još u 10. minutu, a u 30. minutu ušao sam u teren i rekao sudiji da ćemo da odigramo još pet minuta, ali nije uvažio. Nema smisla da ja uvodim najmlađe igrače, a da se oni nešto iživljavaju. Nije bitan rezultat, već to što jedno dogovorimo, kažemo bez kamera i medija, a onda oni puste i prenos. Ovakvu prevaru još nisam vidio", rekao je Darko Vojvodić za MONDO.

Trener Maribora izveo je ekipu sa većinom prvotimaca, dok je u redovima Borca igralo nekoliko juniora, poput Kujundžića i Arsića, a na golu je stajao 15-godišnji Luka Damjanović.

U takvom odnosu snaga Maribor je brzo došao do prednosti, Uskoković je glavom pogodio u 13. minutu poslije slobodnog udarca sa lijeve strane.

Samo četiri minute kasnije, bilo je 2:0, nakon što je Mešanović pogodio suprotni ugao sa 20-ak metara.

U 26. minutu Tavares je kaznio loše izbijanje odbrane Borca, koja je sa lijevog boka poslala loptu pred šesnaesterac i tako dala šansu za dobro ubacivanje, pa Tavaresu nije bilo teško da glavom matira Damjanovića.

U 38. minutu Žeravica je zaprijetio, ali njegov pokušaj glavom iz teške situacije odlazi preko gola.

Konačnih 4:0 postavio je Tavares u 43. minutu.

MARIBOR: Cotman, Milec, Rajčević, Uskoković, Kolmanič, Vrhovec, Pihler, Vršič, Žugelj, Mešanović, Tavares. Trener: Darko Milanič.

BORAC: Damjanović, Si. Dujaković, Kujundžić, Batar, Arsić, Popović, Burazov, Zarić, Žeravica, St. Dujaković, Jakupović. Trener: Darko Vojvodić.

Borac - Maribor
Izvor: Youtube/NK Maribor

Sportski direktor Borca Marko Maksimović pojasnio je zašto nije odigrano svih 90 minuta.

"Maribor se ponio vrlo nekorektno. Juče su tražili da odigramo utakmicu i dogovorili da igraju mladi igrači. Danas su zagrijavali jednu ekipu, a onda je Milanič izveo drugu, sa Tavaresom, Mešanovićem i ostalima. Naši igrači su istrčali trening 45 minuta, sve je u redu, nastavljamo dalje. Sutra igramo posljednju utakmicu protiv kijevskog Arsenala", rekao je Maksimović za MONDO.

Komentari 7

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

eh

Pa ako je nas rezervni golman petnaestogodisnjak, ne znaci i da je njihov isto. Razmisljajte glavom.

Kopre Nedri!

@eh veze ti nemaš. Džaba ti objašnjavati

Ikar

Ljudi moji nama ako ne igra Vranjes, Ziljkic, Kajkut ili Janicic mi smo 3 puta losiji tim, a kako mozete tako neiskusno uvesti omladince protiv njihove druge postave. Nasa druga i njihova druga, razlika je ogromna. Nauk za ubuduce. Volim Borac!

Kopre Nedri!

Najjaci si Vojvoda. Ne mogu ti nista!

djole21

Sta ocekivati od Slovenaca .. volio bi da odigramo u kvalifikacijama za Evropu .. a bice ako Bog da. AJ BORAC!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC