• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nema promena - grobarske frakcije na istim pozicijama

Autor mondo.rs

Navijači Partizana za 159. "večiti derbi" biće raspoređeni na istim mestima kao i prilikom poslednjeg gostovanja crno-belih na stadionu "Rajko Mitić".

 Navijači Partizana na Marakani podijeljeni u tri frakcije Izvor: MONDO

Poslednji put kada su Crvena zvezda i Partizan igrali na stadionu "Rajko Mitić", navijači crno-belih već su bili podeljeni na tri frakcije, što je organizatorima stvorilo dosta problema.

Na sastanku dva kluba i policije, koji je održan u sredu, tri dana uoči 159. "večitog derbija" dogovoreno je da se lokacije navijačkih frakcija ne menjaju i da one ostanu iste kao prilikom poslednjeg gostovanja Partizana u Ljutice Bogdana.

Doduše, tada je došlo do nereda između frakcije koja sebe naziva "Partizanovci" i navijača sa zapadne tribine, a oni su smireni tek pošto je intervenisala policija napravivši tampon zonu na zapadnoj tribini bliže južnoj.

U centralnom delu južne tribine, oko i ispod semafora biće smeštena frakcija "Grobari jug". U popularnom "kavezu" na istočnoj tribini Partizan će bodriti "Zabranjeni", dok će "Partizanovci" ponovo u "kavez" koji se koristi za gostujuće navijače prilikom evropskih utakmica.

Sve tri frakcije biće odvojene većim tampon zonama i jakim policijskim i redarskim snagama, kako bi se izbegle neželjene scene i sukobi.

Inače, navijači Partizana (sve frakcije) već danima pozivaju partizanovce da u što većem broju dođu na stadion Crvene zvezde i pomognu svom timu u meču koji bi mogao da zakomplikuje sezonu. U prestonici Srbije već nekoliko dana boravi grupa navijača Spartaka iz Moskve, koja će tokom derbija biti smeštena na severnoj tribini.

Rusi su već napravili nekoliko fotografija na stadionu Zvezde koje kruže internetom.

Prisustvo stranih navijača, pre svih pristalica PAOK-a i CSKA iz Moskve, očekuje se i u sektorima gde će biti pristalice kojima je crno-bela boja bliža.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC