• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIDEO: Luka nije spreman da igra, Pavkov nije u 11

Autor mondo.rs

Zašto i dalje nema Milivojevića, Nastasića i Grujića, a zašto je Gaćinović tu...

 VIDEO: Luka nije spreman da igra, Pavkov nije u 11 Izvor: MN PRESS

Luka Milivojević, prema riječima selektora Mladena Krstajića, nije spreman da igra za Srbiju.

Selektor fudbalske reprezentacije rekao je ovog petka popodne u "Kući fudbala" da je, citiramo, "Luka Milivojević, bez obzira na razgovor sa njim u Londonu, odbio da igra za nacionalni tim".

Kapiten Kristal Palasa nije u sastavu još od Mundijala u Rusiji, na kome se verbalno sukobio sa Krstajić poslije poraza od Švajcarske, a potom bio optužen da je "vrbovao mlađe saigrače da promijene menadžera i pređu kod Falija Ramadanija sa kojim je planirao puč u nacionalnom timu".

EVO KOMPLETNOG SPISKA "ORLOVA"

Na spisku nema Marka Grujića, uprkos dobrim partijama u Herti, a Krstajić je objasnio da bi bilo "apsurdno da ga zove, jer je jesenas odbio da igra za mladu reprezentaciju".

Ove optužbe po povratku iz Rusije iznio je tadašnji Krstajićev najbliži saradnik, Milan Obradović, koji je u januaru napustio stručni štab "orlova" i preuzeo mladu reprezentaciju Srbije. Malo potom, Milivojevića su u Londonu posjetili potpredsednik FSS Marko Pantelić, sportski direktor Darko Kovačević i selektor Krstajić, ali je fudbaler ostao pri stavu da ne želi da se vrati u ovom trenutku.

"Bili smo u Londonu i pričali sa Lukom otvoreno, on nije spreman da igra za Srbiju. Pokušali smo da neke stvari stavimo sa strane. Milivojević i Krstajić nisu Srbija, ona je znad svih nas", rekao je Krstajić na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi i dodao:

"Nismo našli zajednički jezik bez obzira što su išle razne informacije. Neki su, nažalost, odlučili kako su odlučili i više se ne bih vraćao na tu temu. Okrećemo se budućnosti".

Poslušajte Krstajićev odgovor o Milivojeviću...



Izostanak Matije Nastasića objasnio je riječima da je "fudbaler ranije izjavio da nema namjeru da se vraća u reprezentaciju".

Povratak Mijata Gaćinovića poslije nesuglasica koje su imali obrazložio je rečima...

"Gaćinović je rekao da je pogriješio i to se prašta. U službi sam srpskog fudbala, ne svojoj. Uvijek ima iskakanja, neke stvari moraju da se rješavaju u hodu. To je sve normalno i dešava se u svlačionici", rekao je bivši reprezentativac, potom asistent u stručnom štabu Slavoljuba Muslina, a od kraja 2017. i selektor nacionalnogtima.

"Nemam sujetu", dodao je on.

KRSTAJIĆ: PODRŽIMO SPISAK AKO ŽELIMO DOBRO

Izvor: MN PRESS



Pavkov kada bude standardan...

Poručio je i da Milan Pavkov prvo mora da bude standardan u Crvenoj zvezdi, kao i da je njegovom saigraču Milanu Gajiću u ovom trenutku potreban kontinuitet.

"Mislim da Pavkov ima kvalitet za startnih 11 u Zvezdi. Ipak, u napadu sad imamo Mitrovića, Jovića i Prijovića", ocijenio je.

"Zanima me samo direktan odlazak na EURO kroz kvalifikacije, a ne Liga nacija i moguća polufinala i finala...", rekao je Krstajić.

Bez obzira na to što bi Srbija, kao pobjednik grupe u Ligi C, dobila "bonus" šansu za plasman na Evropsko prvenstvo kroz nastavak UEFA lige nacija, selektor kaže da o tome niko ne razmišlja u njegovom stručnom štabu.

"Ako želimo dobro srpskom fudbalu svi treba da podržimo spisak. U suprotnom ne želimo dobro zemlji, a ni samima sebi", izjavio je.

"I prije nekoliko mjeseci sam govorio da nikome vrata nisu zatvorena. Spisak ne znači da sam precrtao nekog, već sam odlučivao na osnovu nekih stvari, poput Lige nacija, u kojoj su mladi pokazali da je budućnost srpskog fudbala svjetla. Bez obzira što Radonjić i Živković nemaju minutažu u klubovima, oni su budućnost".

Prema njegovim riječima, promocija Miroslava Bogosavca iz mlade u seniorsku reprezentaciju je rezonska, ali ne i povratak veterana sa gola Partizana, Vladimira Stojkovića.

"Suvišno je komentarisati ljudske i golmanske kvalitete Stojkovića, ali on nije golman za klupu. Dmitrović je broj jedan i to je tako".

Srbija protiv Njemačke igra u Volfsburgu 20. marta, a pet dana kasnije na lisabonskom "Da Lušu" protiv Portugalije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC