• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krupa bez trenera, ko će naslijediti Kurćubića?

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Poslije novog prvenstvenog poraza, ekipa iz Krupe na Vrbasu ostala bez šefa stručnog štaba Petra Kurćubića, koji je nakon serije loših rezultata odlučio da podnese ostavku.

 FK Krupa trener Petar Kurćubić podnio ostavku Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Petar Kurćubić nije više trener Krupe.

Iskusni, 56-godišnji stručnjak iz Srbije, nakon jučerašnjeg domaćeg poraza od Tuzla sitija (0:2) odlučio je da podnese ostavku poslije tačno pet mjeseci provedenih na klupi ovog tima, tako da će tim iz Krupe na Vrbasu morati u potragu za trećim trenerom ove sezone.

Podsjetimo, Krupljani su u prvenstvo ušli sa Branislavom Krunićem na mjestu prvog trenera, da bi ga početkom oktobra prošle godine naslijedio Kurćubić.

"Poslije poraza od Tuzla sitija, gospodin Kurćubić podnio je ostavku na mjesto šefa stručnog štaba, u trenutku kada se nalazimo u zaista teškoj situaciji u borbi za opstanak. To je moralan čin čovjeka koji je dao sebe i pokušao sa ekipom da uđe u bolji ciklus pozitivnih rezultata. Ali, desilo se to što se desilo. Na nama ostaje da pronađemo novog šefa struke, koji će preuzeti ekipu i nastaviti sa borbom za opstanak", izjavio je za MONDO predsjednik Krupe Draško Ilić.

Prvi čovjek tima iz kanjona Tijesno smatra da još uvijek nije sve izgubljeno, iako je Krupa zakucana sa samo dno tabele, sa 16 svega bodova, čak sedam manje od Zvijezde 09, koja je prva iznad linije ispadanja.

"Do kraja sezone ostalo je još 11 utakmica, 33 boda su u igri, tako da ima prostora i mogućnosti da se Krupa, koja ima dobar igrački kadar, vrati u bolju situaciju", istakao je Ilić, naglasivši da će do dolaska novog trenera sa ekipom raditi pomoćnici Miroslav Balaban, Nenad Studen i Siniša Mrkobrada.

Na naše pitanje da li već imaju u planu nekoga ko bi mogao zamijeniti Kurćubića, Ilić nije mogao da da precizan odgovor.

"Mnogo imena je u igri. Imamo brojne ponude, a na nama je da donesemo odluku i vidimo šta je u ovom trenutku najbolje za Krupu", zaključio je Ilić.

Krupa se nalazi u poprilično nezgodnoj situaciji, sigurno najtežoj otkako se takmiči u Premijer ligi BiH, pa će novi šef stručnog štaba imati mnogo posla kako bi posložio kockice i spasio ekipu od ispadanja u niži rang takmičenja.

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zna se

Marinko Umičević za trenera jer bi on i Draško Ilić dobro sarađivali.

Miroslav

Zašto razmišljate, Bobo Starčević je slobodan..

Vultures

Mrkobrada trenee hahahahahha

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC