• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vratio se Zidan, vratili se Isko i Bejl!

Autor mondo.rs

Momak koga je Santijago Solari ignorisao tokom prethodnih meseci, zablistao je u povratku Zinedina Zidana na klupu Real Madrida. Pogodio i Garet Bejl koji je do pre koji dan bio na izlaznim vratima Bernabeua...

Santijago Solari "otpisao" je Iska Alarkona iz planova za ovu sezonu jer mu se nije uklapao u trenersku filozofiju, onda i zbog lošeg odnosa prema obavezama, ali svanulo je španskom ofanzivcu ove nedelje kada je čuo da se u klub vraća Zinedin Zidan...

Isko je odmah dobio šansu u startnoj postavi, posle četiri i po meseca u Primeri, a Zidanu se na poverenju odmah odužio golom za pobedu, na drugom debiju.

Mučio se dugo Real Madrid da "slomi" otpor Selte, imali su i poništen gol Luke Modrića, da bi u 63. minutu Marko Asensio zaveo odbranu iz Galicije, nanizao nekoliko igrača, pronašao Benzemu na levoj strani, a Francuz je na drugoj stativi asistirao Isku.

PRIMERA 27. KOLO SVI REZULTATI, STRELCI I TABELA

Bio je to ujedno i njegov poslednji potez na utakmici pošto je Zizu već bio spremio Sebaljosa da uđe u igru, tako da ga je minut delio od prosečne do dobre partije.

Uz Iska, potvrdu za povratak u pravu formu imao je i Garet Bejl koji je Zidanu doneo titulu prvaka Lige šampiona u Kijevu, a na prvoj narednoj utakmici za francuskog trenera postigao je gol i to desnom nogom, u 78. minutu za potvrdu pobede.

REAL MADRID - SELTA 2:0 (0:0)

Kada je u pitanju sama utakmica, ne može se reći da je Real Madrid "procvetao" posle nekoliko treninga sa povratnikom na klupu, ali vidi se samopouzdanje koje je naprasno "skočilo" kod pojedinih igrača, a upravo je to i kvalitet koji je Zinedina Zidana doveo do devet trofeja otkako je seo na klupu Real Madrida u zimu 2016. godine.


Odmah je u startnu postavu Zizu vratio Kejlora Navasa (umesto Kurtoe), Marsela (umesto Regilona) i Iska (umesto Kazemira), a oni su mu se odužili solidnom igrom.

U prvom poluvremenu je upravo Kostarikanac odbranio šansu utakmice i sprečio Maksija Gomeza da ga savlada, Marselo je "špartao" niz levu aut-liniju i bio daleko aktivniji u odbrani nego što je to bilo tokom prethodnih šest meseci, dok je Isko tražio loptu u noge i pokušavao je da iskoristi svoje plejmejkerske sposobnosti, kako bi ekipa došla do gola.

Kada nije uspeo da doprinese asistencijama, Isko je poslao loptu u mrežu za svoj prvi gol na "Bernabeuu" posle deset meseci i aplauze punog stadiona.


"Dodavanje gasa" u drugom poluvremenu bilo je dovoljno Realu da savlada Seltu koja se muči za opstanak u La Ligi, a VAR im je pomogao u samoj jednoj situaciji, prilikom poništenog gola Modrića zbog ofsajda Varana koji je uticao na igru, dok je "negativan signal" iz kontrolne sobe došao kod gola Iska, kada se proveravala ofsajd-pozicija Benzeme.

Pogodak je na kraju priznat, a potom je viđen još jedan preko Gareta Bejla u 77. minutu, koji je pogodio i prečku u prvom poluvremenu...

REAL MADRID:
Navas - Odriozola, Varan, Ramos, Marselo - Kros, Modrić (od 76. Valverde), Isko (od 63. Sebaljos) - Bejl, Asensio i Benzema (od 82. Dijaz).

SELTA: Blanko - Kevin, Kostas, Arauho, Hunka (od 4. Hut) - Lobotka, Jokuslu (od 75. Beltran), Sisto, Mendez, Bufal (od 69. Hjulsager) - Gomez.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC