• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zukanović: Da kvalifikacije otvorimo pobjedom

Autori mondo.ba Autori Fena

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Ervin Zukanović zadovoljan je dosadašnjim dijelom priprema bh. tima za predstojeće utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. protiv selekcija Jermenije i Grčke.

  "Atmosfera u timu je na visokom nivou, pogotovo nakon dobrog rezultata u Ligi nacija. Lijepo je biti dio reprezentacije i vidjeti saigrače. Treninzi idu dobro, malo nas vrijeme nije poslužilo po pitanju terena, ali trudimo se da se što bolje pripremimo", rekao je Zukanović.

Odbrambeni igrač Đenove s optimizmog očekuje uvodni susret s Jermenima.

"Logično je da u prvoj utakmici svi očekuju da pobijedimo. Vjerujem da ćemo biti skoncentrisani i da ćemo ući maksimalno motivisani u utakmicu, jer laganih protivnika danas nema. Sigurno da nam i Sead Kolašinac može pomoći kada je u pitanju njihov najbolji igrač-Henrik Mkitarjan. U modernom fudbalu nema previše tajni, otprilike se zna sve o svakom protivniku. Imaćemo do utakmice još informacija, tako da ćemo biti spremni".

Zukanović je naglasio da bh. tim u kvalifikacije ulazi s novim selektorom maksimalno motivisan da prvi put izbori nastup na Euro 2020.

"To nam je motiv više, a ako budemo nastavili ovako raditi i igrati, mislim da imamo šanse. Ali, najbitnije je da otvorimo kvalifikacije s pobjedom, onda idemo iz meča u meč", podvukao je Zukanović.

Het-trik "zmajeva" ili treća sreća Jermena? ANKETA

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC