• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Meč sezone je Viljareal - Barsa: 0:2, 4:2, 4:4 u 94!

Autor mondo.rs

Nije samo rezultat u pitanju, sve je "pucalo" od tempa tokom više od 90 minuta utakmice iz koje će kao zadovoljnija na kraju izaći Barselona, iako je uspela da "prospe" vođstvo od 2:0.

Kakav meč na bivšem "Madrigalu"!

Rolerkoster emocija za navijače Viljareala i Barselone tokom više od 90 minuta, možda i najbolje utakmice sezone, tokom koje su Katalonci već "imali pobedu" kada su posle 16 minuta poveli 2:0, da bi sledeća ČETIRI gola postigao domaći tim.

Viljareal je do poluvremena uspeo da smanji rezultat, potom da greškama Barselone i dobrim kontrama povede 4:2, ali nisu imali sreće da upišu veliku pobedu.

Barselona je u 90. minutu posle spektakularnog "slobodnjaka" Lionela Mesija, koji je ušao sa klupe, uspela da smanji visoku prednost Viljareala, da bi Luis Suarez u četvrtom minutu nadoknade "potpisao" pobedu za svoj tim, iako do tog momenta nije mnogo uradio.

Popadali su na travu igrači Viljareala svesni šanse koju su propustili, a tragičar utakmice će svakako biti defanzivac Alvaro koji je dobio crveni karton u 86. minutu utakmice.

Ipak, da nije bilo toga, teško da bismo videli ovakav spektakl:

VILJAREAL - BARSELONA 4:4 (1:2)

Važno je istaći da nije samo rezultat taj koji je večerašnju utakmicu 30. kola Primere "vinuo u visine", nego smo tokom čitavog duela gledali nestvaran tempo obe ekipe koje su želele da igraju fudbal, a malo manje su brinule o odbranama.

U prilog tome govori činjenica da smo u prvih dvadesetak minuta mogli da vidimo četiri ili pet golova, ali smo samo dva - Malkom i Kutinjo su asistirali jedan drugom za 2:0 Barse.

Kao da je to malo uspavalo Katalonce, koji su videli da bez većih poteškoća, i bez Lionela Mesija, uspevaju da "rutiniraju" ekipu koja se bori za opstanak, ali se Viljareal nje dao i već u 23. minutu uzvratio je golom Čukvuezea.

Ovaj momak iz Nigerije je poslao i čudnu loptu u 50. minutu koja je "klizila" niz aut-liniju i ostala u igri za Toko Ekambija koji je imao saigrača na "petercu", ali je šokirao Ter Štegena.

Svi su mislili da će dodati loptu, a umesto toga je Ekambi odlučio da iskoristi to što je Nemac otišao sa linije i ostavio praznu mrežu, pa iako je u pitanju bio težak ugao - lopta je završila u golu i donela izjednačenje Viljarealu.

Sedeo je skrštenih ruku na klupi Ernesto Valverde i bilo je jasno da na teren mora da pošalje Lionela Mesija, iako je planirao da ga odmori za važnije mečeve u sledećih sedam dana.

Ipak, samo minut po ulasku - novi šok!

Visente Ibora je u 61. minutu pobegao odbrani Barselone i matirao Ter Štegena, dok Mesi nije uspevao da "razigra" svoju ekipu, pa bi svaka osvojena lopta Viljareala značila i brzopoteznu kontru i novu šansu za "žutu podmornicu".

Mnoge nisu iskoristili, ali Karlos Baka bio je perfektan u 80. minutu kada je izašao sam pred golmana Barselone i rutinski ga savladao za šokantnih 4:2.

Delovalo je da su se i igrači Barselone predali, kao da gledamo "deža vi" protiv Rome iz prošle sezone kada se desilo "potpuno pomračenje" ekipe, ali jedan crveni karton, slobodan udarac na opasnom mestu i snalažljivost Suareza značili su makar bod.

Nije se tome Barselona nadala pred dolazak na "Madrigal", ni protiv 2:0 na početku, ali kada su već gubili 4:2 - ovo je "premija".

Definitivno je da ekipa ima mnogo problema koje će morati da ispravi tokom leta, posebno u odbrani, a na pravom testu biće u naredna dva meča u koja može da stane čitava sezona, opomenu su dobili na vreme...

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MILOŠ

PRAVO LUDILO

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC