• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poljud zviždao Torcidi pred Bed Blu Bojsima

Autor mondo.rs

Odigran još jedan hrvatski derbi. Na terenu bez iznenađenja, na tribinama - "vatreno".

Dinamo Zagreb je pred još jednom titulom u prvenstvu Hrvatske i to poprilično ubedljivo osvojenom. "Modri" imaju čak 17 bodova više od drugoplsirane Rijeke, a najveći rival - barem kada je istorija klubova u pitanju, pošto po rezultatima odavno nije tako - splitski Hajduk, zaostaje čak 27!

Nadali su se u Splitu da bi ove srede mogli koliko-toliko da pokvare slavlje gostima iz Zagreba, međutim, Mario Gavranović ih je vratio u realnost pogotkom u 26. minutu. Taj gol ispostavio se kao jedini u meču, a posao Dinamu da mirno privede meč kraju dodatno je olakšalo isključenje Caktaša u 77. minutu, zbog udaranja protivničkog igrača koji ga je prethodno vukao za dres.

Hajduk je trenutno na petom mestu sa 43 boda i u preostalih devet kola vodiće žestoku borbu sa Osijekom (46) i Lokomotivom (44) Zagreb za dva mesta u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Dosta zanimljivije nego na terenu bilo je na tribinama Poljuda, na kojima se po pisanju hrvatskih medija okupilo nešto više od 20.000 gledalaca - od kojih je oko 300 bilo gostujućih navijača.

Naime, "najvatrenije" pristalice Hajduka - Torcida - početkom drugog poluvremena bakljama su zasule teren, a tom prilikom su čak i zapalili stolice na svojoj severnoj tribini. Takvo ponašanje naišlo je na osudu i zvižduke ostatka domaćih navijača, a portal "Index" piše da su se vatrogasci razmišljali da li uopšte da uđu među huligane i ugase vatru.

Razlog tome je, podsećaju, to što je u prethodnom derbiju na Poljudu jedan od njihovih kolega zbog bačenog topovskog udara ostao bez prsta.

Odluka je, ipak, bila da se vatra mora ugasiti, pa su se popeli na severnu tribinu...

Kako je sve to izgledalo pogledajte OVDE.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC