• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nalić: Protiv Krupe popraviti položaj na tabeli

Autori mondo.ba Autori Fena

Sloboda bez pritiska dočekuju pretposljednji tim lige.

Poslije dugo vremena igrači tuzlanske Slobode odigraće meč bez posebnog opterećenja. U susretu protiv Krupe, kojoj je to posljednja šansa da zadrži izglede za opstanak, nema imperativa, ali ima volje da se zabilježi pobjeda.

"Mi smo u narednoj utakmici protiv Krupe prvi put poslije mnogo vremena u malo normalnijem stanju, gledajući na dostupni kadar i na kažnjene igrače. Baraban je poslije bolesti jučer ponovo trenirao i biće dostupan za tim. Muminović, koji je utakmicu protiv Širokog propustio zbog upale u operisanom koljenu, takođe je jučer trenirao i konkurisaće za startni sastav. Kartonirani igrači Adžem, Čivić, Beganović vraćaju se u ekipu", izjavio je za šef stručnog štaba Slobode Zlatan Nalić.

Izostaće Sabit Alispahić, dok je njegov brat, Mehmed, zbog povrede još ranije okončao sezonu.

"Što se tiče utakmice s Krupom, dočekujemo ekipu koja u Tuzli traži posljednju šansu za opstanak u ligi najboljih i odlično znamo šta nas čeka. Protiv GOŠK-a skoro smo imali takođe utakmicu koja je bila slamka spasa protivniku i znamo svi kako se završilo. Zato želimo iz toga izvući pouku i protiv Krupe ćemo sve učiniti kako bismo ostvarili pobjedu, malo uljepšali naš položaj na tabeli i time stavili tačku na našu uspješnu sezonu", mišljenje je Nalića.

Dodao je da je od njegovog dolaska na "Tušanj" u protokolima za utakmice bilo 12 igrača poniklih u Slobodi, te da će se taj broj u narednim utakmicama povećati, kako bi se vidio i novi kadar za iduću sezonu.

Utakmica Sloboda - Krupa na programu je u subotu od 17 časova, kada će biti odigrani i ostali mečevi 31. kola Premijer lige BiH.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC