• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Rođeni" proslavili povratak u Premijer ligu BiH

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Nakon susreta s Igmanom, u slavljeničkom duhu među hiljadama navijača pobjednički pehar podigao je kapiten Veleža Denis Zvonić, koji se zahvalio navijačima kazavši kako su sve vrijeme izuzetno teške sezone oni bili 12. igrač Veleža.

Više hiljada navijača iz Bosne i Hercegovine i dijaspore Fudbalskog kluba Velež, nakon što je pobijedio Igman iz Konjica (4:2) u posljednjem 30. kolu Prve lige Federacije BiH, na stadionu "Rođeni" u Mostaru danas je proslavilo plasman, odnosno povratak svog kluba u Premijer ligu BiH.

Nakon susreta s Igmanom, u slavljeničkom duhu među hiljadama navijača pobjednički pehar podigao je kapiten Denis Zvonić, koji se zahvalio navijačima kazavši kako su sve vrijeme izuzetno teške sezone oni bili 12. igrač Veleža.

"Hvala navijačima koji su nas čitave sezone podržavali i punili stadione i pokazali da su najbolja publika", kazao je Zvonić.

Što se tiče Premijer lige BiH, kako kaže, treba prvo odmoriti psihički i fizički nakon izuzetno teške sezone, a potom će se s upravom kluba dogovoriti detalji o nastupu u bh. eliti.

Najbolji strijelac Veleža Nusmir Fajić istakao je kako su "rođeni" pokazali da imaju kvalitet, te se nada da će tako nastaviti i u Premijer ligi BiH.

Direktor Veleža Džemil Šoše naglasio je da je cilj ostvaren i da je povratak Veleža u Premijer ligu BiH za sada najvažniji.

"Bilo je turbulentno i puno pritiska, ali odradili smo to na najbolji mogući način, sad je pred Veležom veliki dio posla, po pitanju ekipe i infrastrukturnih dijelova", kazao je Šoše, zahvalivši se svima koji su na bilo koji način pomogli da se Velež vrati u Premijer ligu BiH.

Medalje i priznanja uručeni su svima koji su zaslužni za povratak Veleža u Premijer ligu BiH, odnosno igračima, te članovima uprave i stručnog štaba.

Na stadionu "Rođeni" vladala je fantastična atmosfera, a slavlje igrača i navijača Veleža nastavlja se večeras na Trgu Musala u Mostaru.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC