• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danas smjenjuju Krstajića: "Nema ljutnje"

Autor mondo.rs

"Šta god da se desi, ako treba da se raziđemo, razići ćemo se prijateljski", poručio je selektor Srbije pred današnji sastanak Odbora za hitna pitanja na kome će biti riješena njegova sudbina.

Odbor za hitnja pitanja Fudbalskog saveza Srbije (FSS), preciznije članovi tog tijela Slaviša Kokeza, Nenad Bjeković, Ilija Petković, Novica Tončev, Dragan Simović i Slobodan Ilić, raspravljaće ovog četvrtka o sudbini Mladena Krstajića.

Ako je suditi prema ranijim informacijama koje su procurile iz "kuće fudbala", Srbija će 13. juna ostati bez selektora Mladena Krstajića zbog katastrofe doživljene u Lavovu.

/KRSTAJIĆ PRED SMJENOM, DOLAZI LJUBIŠA TUMBAKOVIĆ/

"Orlovi" su se sa gostovanja u Ukrajini vratili poniženi (5:0), a utisak nije mnogo popravila pobjeda nad slabom Litvanijom (4:1), tako da će FSS danas zvanično potvrditi da u nastavak kvalifikacija ide sa drugim selektorom.

"Šta god da se desi, ako treba da se raziđemo, razići ćemo se prijateljski. Treba i sutra da se živi. Nema ljutnje, niti će je ikad biti s moje strane", rekao je Krstajić za "Žurnal".

"NE BIH IZVEO ISTIH 11"

"I sutra bih opet na tu utakmicu izašao u formaciji 3-5-2 zato jer sam pravio analizu, mjesec dana studirao šta igra Ukrajina... Studiozno smo sve radili, razgovarao sam sa igračima oko svega i prihvatili su", rekao je Krstajić koga je novinar "Žurnala" potom upitao da li bi izveo istih 11 fudbalera? "Ne, ali ne mogu da pričam o tome", odgovorio je on.

Već i ove njegove riječi zvuče kao da se već pomirio sa time da je izgubio funkciju selektora, koju je naslijedio od Slavoljuba Muslina, kome je bio pomoćnik, pa je tako Srbiju zvanično vodio od kraja decembra 2017. godine.

"Nikakvih problema nema, sa Slavišom niko i ništa ne može da me posvađa.
Niti iko može da očekuje moju eventualno negativnu reakciju. Nema potrebe da se diže tolika fama oko mene, bitni su reprezentacija i septembar. Ko god da dođe poslije mene, kadgod: sutra ili za godinu-dvije, hoću da mu pomognem sve što me upita i što mogu", naglasio je Krstajić i ponovio da njegov odnos sa FSS i predsjednikom Kokezom ništa ne može da pokvari.

Izvor: MN PRESS

"I dalje vjerujem da možemo da se plasiramo i da će Srbija igrati na Evropskom prvenstvu. Sa Krstajićem ili bez njega, najmanje je bitno".

Nasljednik selektora Mladena Krstajića trebalo bi da bude Ljubiša Tumbaković, koji više nije selektor Crne Gore nakon što je odbio da vodi tim protiv tzv. Kosova, a i ta odluka bi mogla da bude potvrđena na današnjoj sjednici Odbora za hitna pitanja.

Za to vreme pogledajte i poslušajte gostovanje Neše Petrovića u podkastu "Sve u 16" u kom je govorio o Mladenu Krstajiću, ali i o potencijalnom budućem selektoru.

Sve u 16: Gost Neša Petrović o Mladenu Krstajiću
Izvor: YouTube/MONDO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Trener

Sve nabrojani treba da odu zajedno sa Krstajicem..

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC