• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napoli hoće Milenkovića, ali je neozbiljan

Autor mondo.rs

"Bleki" bi mogao da se preseli na jug Italije, ali čini se da Napolitanci nisu toliko ozbiljni na osnovu prognoza tamošnjih medija. To bi moglo da odbije srpskog štopera ne samo sada, nego i u idućim sezonama...

Napoli se raspituje za Milenkovića, ali pomalo i neozbiljno.

Klub sa juga Italije tokom prelaznog roka će znatno promijeniti izgled ekipe, a najviše toga zavisi od potencijalne prodaje Kalidua Kulibalija, odnosno novca koji će od njegovog unosnog transfera dobiti Napolitanci.

Preventivno, Napoli je stupio u pregovore sa nekoliko defanzivaca, a na toj listi želja Karla Anćelotija - Nikola Milenković je treći, prenosi lokalni italijanski mediji.

Prva ideja Napolija kao zamjena za stamenog senegalskog štopera Kulibalija je Kostas Manolas iz Rome, potom Nejtan Ake iz Bornmuta, dok ukoliko propadnu dogovori s njima - Napoli će krenuti na "Blekija".

Za sada nema dogovora ni oko cijene, Napoli je poslao ponudu od 20 miliona evra za talentovanog igrača Fiorentine, a klub sa sjevera traži najmanje 30.

GDJE ĆE KULIBALI?

Šampion Engleske Mančester Siti ponudio je Napoliju 95 miliona evra za transfer senegalskog fudbalera Kalidua Kulibalija, prenosi Gazeta delo Sport. Menadžer "građana" Pep Gvardiola želi da se pojača u središnjem dijelu odbrane i Kulibalija učini najskuplje plaćenim defanzivcem ikada, odnosno nadmaši transfer Virdžila van Dajka iz Sautemptona u Liverpul od 84 miliona. Snažni i hitri Senegalac bi odmah zauzeo mjesto doskorašnjeg kapitena Vensana Kompanija, koji je nedavno prihvatio da se vrati u Anderleht u ulozi trenera-igrača.

U Firenci to smatraju neozbiljnim početkom pregovora i to bi moglo da "ohladi" interesovanje Nikole Milenkovića da promijeni sredinu i zaigra za njih, kako ove tako i narednih sezona, a vidjećemo da li će preći u neki drugi klub ili ostati kod "ljubičastih" koji imaju novog vlasnika.

Milenković će u oktobru proslaviti 22. rođendan i u prošloj sezoni, njegovoj drugoj na "čizmi", odigrao je 38 mečeva za "Violu" i postigao tri gola.

Bivši defanzivac Partizana, koji može da igra kao štoper i desni bek, trenutno je sa mladom reprezentacijom Srbije na Evropskom prvenstvu u Italiji i San Marinu, gdje je odigrao svih 90 minuta u porazu od Austrije (2:0) na startu turnira.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC