• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojkoviću BAŠ fali Saša Ilić: Čudno je, svima! (VIDEO)

Autor mondo.rs

"Otišao bih kod njega u sobu, samo da ga vidim", kaže Partizanov golman o svom dugogodišnjem saigraču, koji više nije dio ekipe Save Miloševića. Govorio je i o Sumi, Kilmarnoku...

 Vladimir-Stojkovic-o-Sasi-Ilicu-i-Sejdubi-Sumi Izvor: MN PRESS

FK Partizan počeo je ovog ljeta novu epohu - bez klupske legende Saše Ilića.

Čuveni kapiten i "broj 22", koji je na mnoge načine bio simbol crno-bijelih, završio je karijeru zaključno sa krajem prošle sezone, a njegovo odsustvo veoma se osjeća na pripremama.

Vladimir Stojković, proveo je mnoge sezone uz Ilića, a u Užicu je u utorak sa tribina odgledao prvi meč crno-bijelih od Ilićevog povlačenja.

Bilo mu je neobično...

"O tome sam mislio mjesecima unazad, još dok je bio tu. Prođe vam misao kroz glavu da čovjek neće biti tu, sve misliš da će se nešto promijeniti, desiće se opet nešto novo... Pogotovo nedostaje u Teleoptiku, pa je čudno. Nekako bi posle treninga ili ručka otišao kod njega, samo da ga vidiš, da uđeš u sobu. Svima nam fali i faliće uvijek", rekao je golman Partizana.

Naravno, klupska legenda obilaziće crno-bijele i tokom priprema, ali više ne kao saigrač.

"Obećao je da će dolaziti sigurno, da će dolaziti na kafu ili u nekom drugom smislu, to je do njega", dodao je Stojković.

O Sumi: Pokazaće vrijeme...

Sejduba Suma došao je na pripreme Partizana motivisan da popravi sliku o sebi. "Vrijeme će pokazati da li se Suma promijenio. Djeluje drugačiji, motivisaniji i on je shvatio. Puno toga je uticalo na njegovu formu", rekao je Stojković o saigraču iz veznog reda.

S obzirom na to da se Stojković ove nedjelje priključio saigračima, nije bio u kombinaciji za meč protiv Budućnosti. Iako je propustio početak priprema, radio je individualno.

"Nikad ne dolazim nepripremljen na pripreme, uvijek se pripremim", objasnio je on.

Za nekoliko nedjelja, crno-bijeli će početi i evropsku sezonu, dvomečom protiv boljeg iz duela Kilmarnok (Škotska) - Kohans Kvej (Vels).

Kao i mnogi, Stojković očekuje da na drugoj strani bude škotski tim.

"To je rival podjednako težak kao i ekipe koje možemo da dobijemo u posljednjem kolu. U principu, to je taj rang, tako da je možda i dobro što nas na početku očekuje obaveza na najvišem mogućem nivou, a ne neki protivnik koga na papiru morate da pobijedite, a nije lako", poručio je iskusni čuvar mreže.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC