• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marko Mirić se priključio saigračima na Zlatiboru

Autor mondo.ba

Mirić je sa Borcem dogovorio dvogodišnju saradnju.

Novi fudbaler Borca Marko Mirić danas se priključio novim saigračima, koji se nalaze na pripremama na Zlatiboru, gdje će ostati do sedmog jula.

Nekadašnji reprezentativac Srbije, te bivši igrač Crvene zvezde i belgijskog Lokerena Marko Mirić prošao je ljekarske preglede, a prvu utakmicu za novi tim odigraće prekosutra, kada će izabranici Branislava Krunića sa početkom u 17 časova odmjeriti snage sa crnogorskim šampionom nikšićkom Sutjeskom, koju kao šef stručnog štaba predvodi Nikola Rakojević, koji je 2004. godine sa tadašnjom generacijom kluba iz Platonove ulice došao do finala Kupa Bosne i Hercegovine.

''Dobio sam poziv trenera Krunića, zaintrigirao me taj novi Borčev projekat. Borac je veliki klub, a ja se nadam da ću zajedno sa saigračima i stručnim štabom vratiti klub na stare staze. Mislim da ću se brzo ukopiti u ekipu'', rekao je Mirić prilikom dolaska na Zlatibor za klupski sajt.

Prvi trener Borčevih fudbalera Branislav Krunić zahvalio se rukovodstvu kluba, koje mu je ispunilo želju – da Mirića vidi na treninzima koje vodi.

''Drago mi je što je Marko konačno sa nama. Igrač sa takvom biografijom biće nam od velike pomoći. Dobijamo mnogo na širini sa takvim fudbalerom'', podvukao je Krunić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC